Netherlands

Zien: Harry en Meghan delen nieuwe foto van Archie

Harry en Meghan

Harry en Meghan hebben een nieuwe foto gedeeld ter ere van de verjaardag van hun zoontje. Archie is donderdag twee jaar oud geworden.

Op de website van hun stichting Archewell is het zoontje van de hertog en hertogin van Sussex te zien met ballonnen in zijn hand. Archie is van achteren gefotografeerd terwijl hij op een grasveld staat.

Schenkingen

Het koppel liet eerder op zijn verjaardag weten dat ze een fundraiser voor coronaprikken zijn gestart. Namens hun stichting vragen ze schenkingen voor een bedrijf dat zich inzet voor betere toegang tot coronavaccins over de hele wereld. “We kunnen geen betere manier vinden om de verjaardag van onze zoon te eren”, aldus Harry en Meghan.

De hertogin is in verwachting van haar tweede kindje. Meghan is deze zomer uitgerekend, maar de precieze datum is niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen

Football news:

De Spaanse fan gaat al sinds 1979 naar de wedstrijden van het nationale team. Hij kwam naar de Euro met de beroemde drum (hij zou het hebben verloren tijdens de lockdown)
Ronaldo verwijderde de gesponsorde Coca-Cola op een persconferentie. Cristiano is sterk tegen suiker-maakt er zelfs geen reclame voor
Zweden voorwaarts Isak: ik zou graag wat meer bezit hebben. Maar we zijn blij met het punt
Luis Enrique: Spanje probeerde kansen te creëren, maar het veld was niet de beste. Spelers klaagden
Laporte op Morata ' s blunder: hij zal de mond van iedereen te sluiten door het scoren van drie doelpunten in de volgende wedstrijd
Messi scoorde uit Chili ' s vrije trap. Hij werd de recordhouder van Argentinië voor doelpunten in officiële wedstrijden
Spanje scoorde 2 schoten op doel in de 2e helft tegen Zweden-beide na 89 minuten