Netherlands

Zeker 22 doden bij crash militair vliegtuig in Oekraïne

In het oosten van Oekraïne zijn zeker 22 mensen omgekomen bij een vliegtuigcrash. Het gaat om een militair toestel met 28 inzittenden aan boord, zeggen de hulpdiensten. Er wordt gevreesd voor meer slachtoffers.

Het vliegtuig stortte om nog onbekende redenen neer tijdens de landing en vloog vervolgens in brand. De hulpdiensten troffen de lichamen van 22 passagiers aan. Twee inzittenden raakten zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Naar de andere vier wordt nog gezocht.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zaten aan boord piloten van de luchtmacht en militairen in opleiding. De crash gebeurde in de buurt van een militaire luchthaven. Het toestel was bezig met een oefenvlucht.

Op Twitter zijn beelden gepubliceerd waarop de nasleep van de crash te zien zou zijn:

Football news:

Jaka versloeg Arsenal en Leicester creëerde niets anders dan het doel. We zullen proberen punten uit Manchester United te halen.We hadden een grote kans om de tafel op te gaan, we wilden winnen, maar uiteindelijk verloren we. Leicester creëerde niets anders dan een doel, en we hadden kansen in de eerste helft, het is moeilijk om direct na de wedstrijd te beoordelen..
Pirlo about 1:1 met Verona: Juve heeft geen klap in het gezicht nodig om wakker te worden en intens te spelen
Everton en Liverpool in de top 2 aan het einde van de ronde in de Premier League voor het eerst in 27 jaar
Ik weet niet waarom ons doel werd geannuleerd. Het is moeilijk om ruimte te creëren als 10 mensen achter de ballijn zitten
Leicester verdiende het om te winnen. Vardy is een wereldklasse speler
Juve zonder Ronaldo kon Verona en Crotone niet verslaan in Serie A de Bianconeri had eerder getekend met Crotone in de vorige ronde. Juventus kon dus niet winnen in beide wedstrijden van het kampioenschap, wat werd gemist door striker Cristiano Ronaldo, die ziek werd van coronavirus. Dit was ook de vijfde wedstrijd voor Juventus onder leiding van Andrea Pirlo. In deze wedstrijden won de club uit Turijn twee keer en tekende drie keer
Vardy scoorde 11 doelpunten in 12 wedstrijden tegen Arsenal in de Premier League. Alleen Rooney heeft meer