Netherlands

Zangeres Naaz is in het huwelijksbootje gestapt

Entertainment

1 uur 54 minuten geleden Aangepast: 58 minuten geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Zangeres Naaz (22) heeft haar ja-woord gegeven aan haar vriend Kevin. De twee zijn "een tijdje terug" in het huwelijk getreden, zo maakte ze vrijdag bekend op Instagram.

"Ik wilde eigenlijk nooit iets over mijn liefdesleven delen maar hij is de ware dus ik vind het prima om het nu te delen"

"Hi hallo, ja wij zijn een tijdje geleden getrouwd voor de Koerdische en Pakistaanse wet", schrijft de 22-jarige Naaz bij een serie foto's van de bruiloft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Naaz hoteldebotel en deelt eerste kiekje van ware

In oktober maakte Naaz bekend dat zij en Kevin zich hadden verloofd. Dat was enkele maanden nadat ze voor het eerst een foto van haar grote liefde had gedeeld. "Ik wilde eigenlijk nooit iets over mijn liefdesleven delen maar hij is de ware dus ik vind het prima om het nu te delen", schreef ze toen.

Football news:

Real Madrid is ervan overtuigd dat PSG 150 miljoen euro zal vragen voor mbape. Madrid is niet bereid om zoveel te betalen. Real Madrid is van mening dat de overname van PSG striker Kylian Mbappe problematisch zal zijn. De club van Madrid is ervan overtuigd dat de Parijzenaars ongeveer 150 miljoen euro voor de speler zullen vragen. Real zal niet in staat zijn om aan dergelijke eisen te voldoen, volgens de overdracht van Jugones op El Chiringuito journalist Jose Pedrerol. De belangstelling van Madrid voor de Fransman is al lang bekend. Het huidige contract met PSG verloopt in de zomer van 2022. Dit seizoen heeft de speler 12 goals gescoord en 5 assists gemaakt in 16 Ligue 1 wedstrijden. Zijn volledige statistieken zijn hier te vinden
Arteta on Ozil: het is altijd triest als zo ' n figuur verlaat
Alabai zal in de zomer naar Real Madrid verhuizen. Het contract voor 4 jaar is overeengekomen, het salaris is ongeveer 11 miljoen euro (Marca)
Stefano Pioli: we zullen in April naar de tafel kijken. Voor Milaan is elke wedstrijd de belangrijkste
Zlatan Ibrahimovic: samen met Mandzukic zullen we de tegenstanders van Milaan afschrikken. Hij tekende een contract bij Real Milan striker Zlatan Ibrahimovic. Mario heeft een contract getekend, hij zal toetreden tot AC Milan. Dus nu zullen wij tweeën de tegenstanders bang maken zei Ibrahimovic op Sky. Eerder werd gemeld dat Mandzukic tot juni een contract met de Rossoneri zal ondertekenen. Milaan heeft de overdracht van de Kroaten met hun officiële middelen nog niet bevestigd
Milan scoorde 43 punten in 18 ronden - het beste resultaat sinds het seizoen 2003-2004. De club werd kampioen
Aubameyang scoorde voor het eerst in het seizoen een dubbelspel in de Premier League. Parti ' s eerste assist voor Arsenal