Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Woedende Joey Veerman bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Wat een schijtwereld'

Door onze sportredactie

Joey Veerman en zijn familie zijn na het abrupte vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij bedreigd bij PSV. De middenvelder zou als een van de klagende spelers over Van Nistelrooij gezien, maar daar is volgens hem niets van waar.

"Het was een kutweek", zei een withete Veerman zondag na afloop van AZ-PSV (1-2), waarin PSV de tweede plek veiligstelde en zich kwalificeerde voor de derde voorronde van de Champions League, tegen de NOS. "Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven en ik heb me daar lichtelijk over verbaasd."

Van Nistelrooij stapte woensdag één wedstrijd voor het einde op bij PSV, omdat hij na gesprekken met de directie te weinig vertrouwen voelde. Die gesprekken volgden volgens De Telegraaf nadat spelers van PSV bij algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart hun zorgen hadden geuit over de werkwijze van Van Nistelrooij.

Veerman werd als één van de zes klagende spelers genoemd, maar volgens de Volendammer is daar niks waar. "Ik vind het ongelooflijk als je zonder enige weet zomaar namen gaat noemen. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Het is werkelijk waar niet te geloven."

"Het lek zou zogenaamd bij mijn zaakwaarnemer vandaan komen. Hij krijgt allemaal doodsbedreigingen. Het is belachelijk. Wat sommige gasten proberen aan te richten is niet te filmen. Ja, ik ben echt heel erg pissig over afgelopen week."

"Ik word hopelijk over vijftien weken vader. Er worden allemaal reacties onder een bericht van mijn vriendin met een echo van een klein kind neergezet en die zijn niet mals. Ik heb mijn reacties uitgeschakeld, want ik wist dat ik allerlei berichten zou krijgen. Ik had daar helemaal geen zin in en ik wilde me focussen op AZ. Ik kreeg gekke berichten, niet te geloven. De voetbalwereld is een schijtwereld."