Netherlands

Winnaar én mol van twintigste seizoen Wie is de Mol? bekend

Jeroen Kijk in de Vegte, onder meer bekend van de ochtendshow op NPO Radio 2, was dit seizoen 'de mol' in het tv-programma Wie is de Mol?. Dat werd vanavond duidelijk in de finale. Hij behoorde samen met acteur Tygo Gernandt en YouTube-bekendheid Nikkie de Jager tot de laatste drie deelnemers. De Jager heeft dit seizoen gewonnen en krijgt daarmee de inhoud van de pot, ruim 12.000 euro.

"Het is coming out all over again", zei Kijk in de Vegte na afloop. "Ik zit er nu nog een beetje in. Het is wel lekker dat het klaar is en dat je gewoon kan zeggen wat er gebeurd is."

Op de vraag wat hij vond van al het liegen tegen zijn medekandidaten, verklaarde Kijk in de Vegte: "Dat vond ik eigenlijk wel heel leuk. Het is een heel leuk spel. Ook om elke keer te denken: wat heb ik gezegd, wie weet wat, wie weet wat niet, hoe kan ik mensen sturen? En dat is tot de dag van gisteren doorgegaan."

Molacties

In de laatste aflevering werden ook wat acties van Kijk in de Vegte onthuld. Dat begon al aan het begin van de serie, toen Kijk in de Vegte als mol de andere kandidaten vroeg hem een brief te schrijven. "Als je de mol bent, moet je heel veel improviseren. maar ik vond het ook wel prettig om vooraf wat te weten over de kandidaten. Dus heb ik ze gevraagd een brief aan mij te schrijven", blikte hij terug.

Citaten uit die brieven kwamen later terug in een spel waarin geld kon worden verdiend, maar tot verbazing van Kijk in de Vegte wisten sommige deelnemers niet meer wat ze hadden geschreven. En dus sloeg de mol toe. "Zo bleef er mooi 1000 euro uit de pot."

Hoge kijkcijfers

Het programma van AVROTROS werd ook dit seizoen massaal bekeken. Vorige week stemden er ruim 2,8 miljoen tv-kijkers op af. Van het programma werd vanwege het jubileumseizoen een extra serie gemaakt met oud-deelnemers, zoals Ellie Lust, Ron Boszhard, Tina de Bruin en Horace Cohen. Zij reisden af naar Toscane. Eerder dit jaar werd al de reguliere editie van dit jaar uitgezonden, die gewonnen werd door presentator Buddy Vedder. Singer-songwriter Rob Dekay was in dat seizoen de mol.

Het volgende reguliere seizoen is vanaf 2 januari weer te zien. Wie er gaan meedoen, is nog niet bekend. Wel duidelijk is dat Rik van de Westelaken het programma opnieuw zal presenteren.

Football news:

Bijna zwanger betekent niet zwanger. Dit is Tuchel 's metafoor over PSG' s kansen voor de Champions League play-offs: we leggen uit hoe ze zich aanpassen aan Manchester United en RB
We kennen meer dan de helft van de deelnemers in de Champions League playoffs. Wie is daar al en wie heeft het uitgesteld tot de laatste ronde?
Maguire ongeveer 1:3 met PSG: de tegenstander scoorde illogisch - een ricochet en flipperen rond het strafgebied
Ronald Koeman: Barcelona wil 18 punten scoren in de Champions League. We hadden een geweldige 1e helft met Ferencvaros
= = Clubcarrière = = Lampard maakte zijn debuut in het eerste elftal in de play-offs voor de tweede keer op rij. Sevilla kan nog steeds Chelsea op deze indicator op de laatste dag van het spel, maar ze zullen niet verslaan hun rivaal in de tafel, omdat de Blues nog steeds het voordeel in face-to-face vergaderingen. De Londense club heeft de eerste plaats in Groep E
Manchester United, PSG en RB hebben elk 9 punten in Groep H voor de laatste ronde van de Champions League
Berg bereikte de Champions League groep op 34 - waarschijnlijk de laatste in zijn leven. En ik heb die overwinning voor Krasnodar uitgekauwd. Ik heb hier al mijn hele carrière op gewacht. Markus Berg zag Alexander Martynovich vertrekken, draaide de snelheid aan, duwde Rennes verdediger Gerzino Nyamsi terug, liet de bal met zijn linkervoet zakken en stuurde hem naar Romain Salin met zijn rechtervoet. Vergeet u niet dat dit doel de eerste overwinning voor de Russische clubs in de Europese competities sinds December 2019 heeft opgeleverd, dan is dat niet verwonderlijk. Berg scoorde voor Krasnodar in de eerste wedstrijd van 2020, in de laatste ronde van vorig seizoen (een dubbele en twee assists met Akhmat) en in de startwedstrijd van dit seizoen (in Ufa). In slechts de laatste (onvolledige) vier maanden scoorde Markus 8 keer. Plus nog een-in de wedstrijd van de Volkenbond voor het Zweedse nationale team tegen de Kroaten. = = = Formule Renault 2.0 = = = de Formule Renault 2.0 is een Formule Renault 2.0 Voor het Team Racing. Krasnodar verloor alle kansen in Piraeus en verloor thuis. Markus was verdrietig en dacht dat hij niet meer in de Champions League zou spelen. Mijn contract met Krasnodar werd berekend voor een jaar. Om eerlijk te zijn, Ik dacht dat ik mijn kans miste de Zweed gaf toe in een Interview met de UEFA website. Maar in de lente verlengde ik mijn contract, we eindigden derde in de League, ging direct naar de playoff ronde en passeerde PAOK. In de eerste ontmoeting met PAOK probeerde Berg de armband van de kapitein en deelde een assist met Remy Cabella. Op de Tumbra had de Zweed kunnen scoren, maar de Griekse autogall en de inspanningen van dezelfde Cabella waren voldoende. Marcus was verrukt: the Feelings are amazing, incredible. Ik heb hier heel lang op gewacht, mijn hele carrière. Dit is een groot, belangrijk evenement voor de club, voor Krasnodar