Netherlands

Wie geef jij op voor het Radio West Lintje van Verdienste?

REGIO - Al ruim een jaar zuchten we onder de coronacrisis. Toch komt juist in zo'n periode het beste in mensen naar boven. Veel mensen zetten zich op allerlei verschillende manieren in voor hun medemens. Op Radio West zetten we deze regionale helden en heldinnen op Koningsdag in het zonnetje. Wie verdient er volgens jou het Radio West Lintje van Verdienste?

De uitreiking is op Koningsdag, dinsdag 27 april. In elk programma wordt één lintje uitgereikt. Het behaagt het team van Radio West-presentatoren om voor het tweede jaar op rij op feestelijke wijze mensen in het zonnetje te zetten. Daar hebben ze wel hulp bij nodig!

Ken je iemand die belangeloos bloemen uitdeelt aan ouderen in zijn wijk, een verpleegster die zich uit de naad werkt voor coronapatiënten, iemand die boodschappen doet voor zijn oudere buurman of zich op een andere manier inzet voor een ander? Geef hem of haar op voor het Radio West Lintje van Verdienste!

Uiterlijk zondag 25 april

Mail uiterlijk zondag 25 april naar [email protected] de naam van diegene die je wil opgeven en waarom deze persoon het lintje verdient. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. We geven de lintjes op Koningsdag op Radio West weg.

Koningsdag is sowieso een goede dag om Radio West aan te hebben. De hele dag draaien we muziek van Nederlands bodem.

Football news:

Villarreal stal de tweede Engelse finale - zal spelen voor de Europa League met Man United. Emery heeft een kans om deze titel te pakken voor de 4e keer
Guardiola ' s vader: Pep altijd beschouwd Messi de beste, maar wilde geen schade aan Barca veroorzaken door het nemen van de speler
Messi schreef aan Bartomeu je probeert me weer te neuken kort voor de aankondiging van zijn wens om Barca te verlaten
Cavani heeft 6 doelpunten en twee assists in zijn laatste 6 optredens voor Manchester United
Christian Pulisic: ik ben teleurgesteld. Ik wilde spelen met Real Madrid vanaf de eerste minuut
Alaba over het verlaten van Bayern: om te groeien, moet je uit je comfortzone. Ik wil iets nieuws proberen
Vader Courtois over Hazard lachen met Chelsea spelers: onverstandig en onprofessioneel