Netherlands

What we like: 3x superleuke corona-proof digitours

Nu de lockdown inmiddels al een jaar lang duurt beginnen we allemaal een beetje moedeloos te worden. We kunnen niet meer gezellig de kroeg in of lekker een terrasje pakken met onze vrienden. De vraag is niet wat we allemaal niet meer kunnen doen, maar wat we juist wél nog kunnen doen.

Daarom hebben we speciaal voor jou een paar hele leuke digitours voor je op een rijtje gezet die helemaal corona-proof zijn.

Wandeling door de tijd

Zin in wat variatie op je vaste wandelrondje? Loop dan eens een wandelpuzzeltocht. Bijvoorbeeld door het middeleeuwse, groene stadshart van Amersfoort. Je ziet niet alleen historische bezienswaardigheden, je moet ook vragen beantwoorden door op onderzoek uit te gaan. Download de route gratis op de site.

puzzeltochtonline.nl

Puzzelroadtrip

Ook een regenachtige dag vraagt om een puzzelavontuur. Want dat kan ook prima met de auto. Van villa’s kijken in Het Gooi tot een ritje langs de Friese meren: er zijn routes door heel Nederland. Beantwoord vragen over wat er allemaal te zien is of doe autobingo op de achterbank.

autopuzzeltochtonline.nl

Kijk je ogen uit

Altijd al door Tokyo of New York willen rijden? Met de nieuwe app Drive & Listen rijd je virtueel door 38 wereldsteden. En ondertussen luister je naar de lokale radio en hoor je de straatgeluiden die passen bij de stad waarin je ‘rijdt’. Kun je eindelijk toch die stedentrip maken. Nou ja, soort van dan.

driveandlisten.herokuapp.com

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: GettyImages

Football news:

Real Madrid: felicitaties aan Barcelona en haar fans met een welverdiende overwinning in de Spaanse beker
Antoine Griezmann: Ik ben gelukkig in Barca. Antoine Griezmann vatte de resultaten van de Spaanse bekerfinale tegen Atletiek samen
Ronald Koeman: Dit is niet Messi ' s laatste wedstrijd voor Barca in de Spaanse beker, ik hoop
Lionel Messi: Ik til een speciale trofee als de kapitein van een speciale club. We zijn blij
Koeman won de Spaanse beker voor de zevende keer als coach en als Barcelona-speler
Laporta op Messi bij Barca: Leo is de beste ter wereld. Ik ben ervan overtuigd dat hij wil blijven
Messi, Pique en Busquets wonnen de Spaanse beker voor de 7e keer en herhaalden het record van ex-spits Atletische Gainsa