Netherlands

Wéér een opgever en Rijk niet langer het rijk alleen: de leukste tweets over Expeditie Robinson

Hoewel Mariana leek overgestapt naar the dark, euh, other side, bleek dat bondje minder waard dan Rob’s kookkunsten op Duivelseiland. Want ja, Expeditie Robinson blíjft Expeditie Robinson.

Let op: spoilers!

Gelukkig was er ook goed nieuws. Want hoewel Kim haar kamp moest achterlaten, was daar ein-de-lijk gezelschap voor Rijk. Niet alleen kan hij nu weer tegen iemand zijn verhaal kwijt, maar wordt hij ook volledig onder de hoede genomen van mama Kim haar vleugels. Aansterken zal-ie. En zo is het!

Bye bye bye

Het contrast kan dan ook niet groter dan bij Kamp Noord. Want hoewel Rijk vecht voor een plekje terug in de Expeditie, vindt Frank het allemaal wel welletjes. Hij gooit de handdoek in de ring en verlaat het eiland. Euhm, we dachten dat alleen rappers dat deden? De radio-dj heeft nog wel een verklaring: ‘Vrienden. Ik heb ‘t hoofd moeten buigen. Ik wilde heel graag terug naar mijn vriendinnetje, naar mijn vrienden, familie en naar mijn eigen huis. Oftewel mijn eigen leven. Ik heb veel met mijn lieve eilandmaatjes erover gepraat en besloot voor mijn eigen geluk te kiezen. Wat een avontuur was het!’

Tikkertje

Dan de proef. Het lijkt zo simpel, want ja, tikkertje kunnen we allemaal wel. Niks blijkt minder waar en de kandidaten krijgen het loodzwaar. Oh ja en Akwasi die Mariana moet meetrekken over alle hordes? Goud waard. Quote Fien: ‘Wie is er nu van hout? Dat rek of jij?’ Lang verhaal kort: kamp Noord wint, Kamp Zuid moet weer naar de eilandraad. Mariana blijkt een dubbele agenda te hebben gehad en helaas voor Akwasi is het einde oefening. Of toch niet?

Samensmelting

Want de samensmelting komt eraan en dat betekent dat er een kans is dat Rijk terugkeert in het spel. Of Kim of Akwasi dus, maar vooral Rijk. Toch vraagt Twitter zich af hoe zo’n proef in godsnaam eerlijk gaat verlopen. Rijk is namelijk flink vermagerd op Duivelseiland, terwijl zowel Kim als Akwasi een stuk beter te eten hebben gehad. We gaan het zien volgende week. Wij weten in ieder geval wel wie de grote favoriet is.

Beeld: Expeditie Robinson

Football news:

Juventus is geïnteresseerd in Pedro. Het contract van de Spanjaard met Chelsea eindigt aan het eind van het seizoen
Costacurta op Messi: toen hij 16 jaar oud was, nam ik hem voor een kind, maar na 15 minuten vroeg ik om een vervanger
Rashford over de dood van George Floyd: zwarte levens zijn belangrijk. We zijn belangrijk
Messi verlaat Barcelona niet gratis in de zomer. Deze clausule in de overeenkomst is niet langer geldig
Manchester United heeft ighalo ' s lening verlengd tot 31 januari 2021
PSG kan Milinkovic-Savic en Marusic kopen uit Lazio voor 80 miljoen euro
Niang is Interessant voor Tottenham, maar de verhuizing naar Marseille is echter