Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Week van de Lentekriebels! Basisschoolkinderen leren over het nut van de clitoris

het lijkt wel een geplukte kip, MAAR DAT IS HET DUS NIET

Wij zijn nog steeds zoekende omdat in onze tijd in eufemismes als 'bloemetjes en bijtjes' gesproken werd, maar basisscholieren vandaag de dag leren aan de hand van 3D-modellen (die hadden we in onze tijd ook nog niet) over het bestaan van de clitoris en, nog belangrijker: waar te vinden én wat ie doet. Ja, boel fophef weer natuurlijk want kinderen & seks = pedoroepers, maar in ons komt de losse liberaal uit de broek bij dit soort voorlichting. Want dat is het hè, voorlichting. Er komen geen drag queens om dollarbiljetten bedelen, er staan docenten voor de klas met een blos op de wangen te vertellen over, nou ja, de bloemetjes en de bijtjes. Want die kinderen gaan vroeger dan laat pr0n kijken of via TikTok in de OnlyFans-fuik vallen en die 8K UltraHD-modellen zijn toch iets minder leerzaam voor een goeie omgang tussen de twee (!) genders qua emoties, hormonen en daaruit voortvloeiende seksuele handelingen dan een 3D-klit in de klas. Bovendien: voorlichting is hoe je tienerzwangerschappen voorkomt, en daarmee abortussen en alleenstaande jonge moeders. Dus laat die Lentekriebels maar komen. Voor je het weet ben je getrouwd, heb je kinderen en een carrière en is het allemaal weer voorbij. Maar als je de Week van de Doodnormale Menselijke Biologische Evolutionaire Programmering echt zo vreselijk vindt als ouder, dan vertel je toch lekker zelf aan je kroost hoe papa en mama eigenlijk al lang uitgeneuqt zijn?

"Basisschoolkinderen leren over het nut van de clitoris''

Leer basisschoolkinderen gedegen 'taal en rekenen'. Wat het nut van de clitoris is, ontdekken ze op wat latere leeftijd geheel en al vanzelf, daar hoef je je echt geen zorgen over te maken.

Foor Elsbeth wordt het wel gelijk heel persoonlijk en komt het gelijk heel fijn natuurlijk over allemaal. Ik doe mee!

was er nou maar een partij die fundamenteel en catagorisch tegen deze kwaadaardige LBGTQ gendercreep is. oh wacht.

Ja kijk enerzijds slaat het nergens op maar anderzijds worden kinderen nu onwijs snel met seks geconfronteerd in de meeste basale vorm. Alhoewel vroeger de videoclips op TMF en MTV ook wel voor wat rode oortjes zorgden hoor, of het vinden van een playboy magazine bij een oudere neef. Maar dit is tegelijk dus een heel ander speelveld, en wellicht zijn ouders zich er in mindere mate van bewust

“Bovendien: voorlichting is hoe je tienerzwangerschappen voorkomt, en daarmee abortussen en alleenstaande jonge moeders.“

De onderbouwing komt later wel, denk ik?

Ik heb zoiets ooit in een paella gevonden. Ik ben vergeten hoe het smaakte.

Wat is dat nu in die pica? Dat heb ik nog nooit zo gezien, zag er toch iets anders uit.

Het is niet aan scholen/de overheid om leerlingen überhaupt seksuele voorlichting te geven. Seks is iets persoonlijks en bovendien privé.
Ik had in de zesde klas amper ooit een blote vrouw gezien toen ik plotseling ongevraagd een macro closeup van het vrouwelijk geslachtsdeel te zien kreeg op een groot diascherm. Het leek wel een scene uit de film Aliens®.
Echt ongelooflijk om jonge kinderen hier mee te confronteren.

REAGEER OOK