Netherlands

‘Webwinkels investeren in versnellen CRO-testen’

-

Webwinkels investeren sinds de uitbraak van het coronavirus meer in het optimaliseren van de conversieratio’s op hun site. Anders gezegd: in het wegnemen van drempels in het aankoopproces.

Dat constateert Frans Appels, managing partner bij marketingbureaugroep LevelUp Group. Appels kijkt tijdens Emerce Conversion even terug op de afgelopen kwartalen en constateert een verhoogde interesse voor zijn praktijk.

Bedrijven als Amazon en Booking.com testen al jaren aan de lopende band of en welke onderdelen van hun sites beter kunnen en hoe. Testen voor optimalisatie van de gebruikerservaring is niet iets dat ze erbij doen, maar is standaard onderdeel van het werk.

Appels schetst tijdens Emerce Conversion (programma) dat momenteel de meer veeleisende bedrijven snelheid maken in hun testprogramma’s. “Die doen nu bijvoorbeeld één test per maand, maar willen naar drie of vijf testen per maand. Dan kom je op schaal.” Niet zelden moeten voor dergelijke investeringen hogere managementlagen worden overtuigd van het nut. Enkele procenten hogere conversies leveren al snel tien- of honderdduizenden euro’s extra omzet op.

Andere manier om CRO-testen op te schalen zijn: buitenlandse activiteiten mee testen, andere afdelingen laten meedoen in de testen, maar ook onderzoeken of uitbesteede taken naar binnen kunnen worden gehaald.

De videopresentaties van Emerce Conversion worden op woensdag 2 december vrijgegeven. Die zijn gratis te bekijken. Belangstellenden kunnen zich nu al registreren en een kijkprogramma samenstellen. Alle video’s zij ook na 2 december in zijn geheel terug te zien.

Football news:

Mbappe wil graag spelen in Real Madrid of Liverpool. Hij denkt veel na over zijn toekomst bij PSG
Raul is de enige kandidaat voor Real Madrid in geval van ontslag van Zidane (As)
Solskjaer over Klopp 's kritiek op Manchester United' s defensieve voetbal: we vielen aan toen we de bal
Mourinho op Liverpool ' s 68 wedstrijden zonder nederlaag thuis: er zijn records die bijna onmogelijk te breken zijn. Tottenham manager Jose Mourinho reageerde op het feit dat de onverslagen wedstrijd van Liverpool gisteren in de thuiswedstrijden van de Premier League werd onderbroken. Onder de Portugezen heeft Chelsea nog geen 86 thuiswedstrijden verloren in de Premier League. Liverpool eindigde met 68 wedstrijden. De records, zelfs de meest onwaarschijnlijke, is in elke sport te verslaan. Maar er zijn een aantal records, kijkend naar welke, je kunt voelen dat het bijna onmogelijk is om ze te verslaan. Om eerlijk te zijn, Liverpool heeft geweldige resultaten geboekt. Het is heel, heel moeilijk om te bereiken wat ze gedaan hebben. Maar de platen die Chelsea onder mij plaatste zijn nog steeds platen. Het zal heel, heel moeilijk zijn om beter te presteren. Felicitaties aan Liverpool voor hun geweldige serie, Ze hebben niet verloren thuis voor een zeer lange tijd Mourinho zei. Liverpool verloor voor het eerst in 69 wedstrijden in de Premier League (en zelfs Burnley). Het team van Klopp moet nog scoren in 2021
Je schrijft over spelletjes met vooringenomenheid. Objectiviteit zou een goed begin voor u zijn. Chelsea manager Frank Lampard reageerde scherp op een van de vragen van de journalist tijdens een persconferentie. Om eerlijk te zijn, Ik denk dat het vertrouwen van de spelers zou worden ondermijnd als ze lezen een aantal van de artikelen die u momenteel publiceren. Ik heb er een paar gelezen. En het soort vooringenomenheid waarmee je altijd schrijft over spelletjes is bijna hetzelfde als proberen om een negatieve reactie te krijgen op sociale media. Ik heb artikelen gelezen toen wij het goed deden en daarin hebt u de situatie ook niet vanuit twee gezichtspunten bekeken. Dus voor een journalist zou objectiviteit een goed begin zijn. Want ik zou me zo voelen als ik de spelers was, na het lezen van uw artikelen zei Lampard. Lampard beantwoordde een vraag van de atletiek over de rol van Petr Cech in het team. In een recent artikel op deze website werd Chelsea beschreven als een gebroken team dat op zijn hoogtepunt is.= = = Chelsea = = = Chelsea staat op de 8e plaats in de Premier League, met 29 punten na 19 wedstrijden. Chelsea heeft problemen, maar in de zomer schitterde de club prachtig op de transfermarkt. Filmgeschiedenis van de Werner onderschepping
Roma kreeg hun tweede technische nederlaag van het seizoen. Nu-voor een extra vervanger in de beker
Liverpool wil Salah niet verkopen en ik ben er zeker van dat hij niet zal aandringen op een overplaatsing in de zomer