Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Waylon geeft update over baby Chester: ‘Hij is heel lekker chill’

waylon bibi breijman

Onlangs werden Waylon en Bibi Breijman de trotse ouders van een zoon. Nu laat de zanger weten hoe het met hem gaat.

“Chester gaat geweldig”, aldus Waylon in een interview met RTL Boulevard. “Hij is aan het groeien. Hij eet goed. Hij poept goed. Hij piest goed. Hij doet eigenlijk alles heel goed.”

‘Heel lekker chill’

Volgens Waylon is de baby ‘heel lekker chill’. “Bijna vreemd, als je naar Teddy kijkt. Die is natuurlijk echt al een stuk meer aanwezig. En een stuk drukker, vanaf de geboorte al.” Volgens de zanger maakt zijn zoon het goed. “Deze is heel chill. Deze heeft het wel naar z’n zin.”

Vaderschap

De zanger vertelt dat er allerlei dingen gepaard gaan met het vaderschap. “Alles wordt nog enger. Je krijgt nog meer zorgen. Alles wordt ook leuker. Dingen worden gewoon makkelijker. Je keuzes worden makkelijker. Je hebt nog maar één ding waar je het voor doet. En dat is, heel cliché, je gezin.”

Bibi

Met Bibi gaat het goed, laat Waylon weten. Wel is ze nog ‘heel erg moe’ van de bevalling. “Het ging heel snel. Het duurde een uur en vijftig minuten voordat het gepiept was. Ik ben megatrots. Ze doet het geweldig. Ze is ongelooflijk lief voor het kleine mannetje. Het is mooi om ze met elkaar te zien.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.