Netherlands

VS: laatste verkiezingsdebat tussen Trump en Biden begonnen

Het laatste verkiezingsdebat tussen president Donald Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden is begonnen in Nashville (Tennessee). Om een herhaling van het eerste, uiterst chaotische debat te voorkomen, zetten de organisatoren de microfoon van de ene kandidaat uit als de ander vragen van de gespreksleider beantwoordt.

Biden en Trump, die onlangs het besmettelijke coronavirus opliep, zullen verder dan 3,5 meter uit elkaar staan. President Trump mag als eerste een vraag beantwoorden. Aan bod komen de onderwerpen leiderschap, de corona-epidemie, rassenverhoudingen, de Amerikaanse familie, nationale veiligheid en klimaatverandering.

De president en de voormalige vicepresident kruisen donderdagavond (plaatselijke tijd) voor de tweede keer de degens. Het had het derde debat moeten zijn, maar Trump weigerde het tweede debat online te voeren. Dat was voorgesteld door de organisatoren na het tumultueuze verloop van het eerste debat en de coronabesmetting van de president.

Het laatste debat geldt vooral als een laatste kans voor president Trump om nog zwevende kiezers voor zich te winnen. Trump heeft een achterstand in de peilingen in te halen. De president leek weg te zakken in de peilingen na het eerste debat. De vraag is of hij zich donderdagavond meer presidentieel en gedisciplineerd zal opstellen in plaats van te proberen zijn tegenstander uit evenwicht te krijgen, zoals Trump in het eerste debat probeerde. Dat debat ontaardde in chaos door de constante interrupties door Trump, ondanks de vooraf gemaakte afspraken.

Het laatste verkiezingsdebat, dat plaatsvindt op de christelijke Belmont Universiteit, is onder meer te volgen via de YouTube-kanalen van de Amerikaanse nieuwszenders ABC, CBS, NBC, PBS, Fox News en C-SPAN. De gespreksleiding is in handen van Kristen Welker, de Witte Huis-correspondent van NBC News.

Football news:

Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test
Barcelona heeft in principe overeenstemming bereikt met de spelers om de salarissen te verlagen. De club zal 122 miljoen euro besparen
Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst
Chelsea heeft een geweldig team. Kan Mendy of de duurste keeper in de geschiedenis van de Premier League spelen.Tottenham manager Jose Mourinho deelde zijn verwachtingen voor de komende Premier League wedstrijd met Chelsea. Het maakt niet uit of we op Stamford bridge boven aan de tafel of achter Liverpool aankomen - het verandert niets voor ons. Zoals ik al zei sinds het begin van het seizoen, We beweren alleen elke volgende wedstrijd te winnen, niets meer
Ronaldo is een beetje moe na zoveel wedstrijden. We zijn overeengekomen dat hij zal rusten
Diego wilde niet meer leven. Hij stond zichzelf toe te sterven