Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Volleybalsters verliezen ook van Brazilië in Nations League

De Nederlandse volleybalsters hebben in het Japanse Nagoya ook hun tweede duel in de Nations League verloren. De ploeg van bondscoach Felix Koslowski verloor met 3-0 van Brazilië. De setstanden waren 25-23 25-23 25-21 voor de Zuid-Amerikaanse vrouwen.

Oranje ging in de eerste wedstrijd met 3-1 onderuit tegen Duitsland, het vaderland van Koslowski

Nederland kreeg in de eerste twee sets kansen tegen de Braziliaanse vrouwen, die vorig jaar in Nederland als tweede eindigden bij het WK. In de eerste set begonnen de Nederlandse vrouwen goed en pakten een voorsprong. Maar in de slotfase van de set kwam Brazilië terug en pakte de setwinst . In de tweede set slaagden de Nederlandse vrouwen erin terug te komen van een achterstand. Maar Brazilië maakte het opnieuw af. In de derde set kon Oranje de wedstrijd niet meer verlengen. Brazilië sloeg al vroeg een gaatje van vier punten. Nederland slaagde er niet meer in dit goed te maken. Elles Dambrink was topscorer bij de Nederlandse vrouwen met 12 punten.

Nederland speelt vrijdag tegen de Dominicaanse Republiek. Zaterdag is China is tegenstander. Later in juni volgen nog speelweken in Hongkong en Bangkok.