Netherlands

Volgende stap voor Donny Roelvink en vriendin: 'Hebben een huis!'

Entertainment

5 minuten geleden Aangepast: 2 minuten geleden

Donny Roelvink en Janice Blok Beeld © Instagram @janiceblok

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het is nu echt serieus tussen Donny Roelvink (22) en Janice Blok (29). De tortelduifjes hebben namelijk samen een huisje in Amsterdam weten te bemachtigen. Dat deelt Janice met haar volgers op Instagram.

'We hebben een huis', schrijft Janice bij een vrolijke foto van haar gezinnetje. Het is een lange zoektocht geweest, maar nu hebben de twee dan eindelijk 'iets gevonden wat bij hen past'. In Amsterdam welteverstaan. En dat betekent dat Janice naar een nieuwe stad moet verhuizen, terwijl Donny natuurlijk al aardig bekend is met onze hoofdstad.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Opgelet: Dave Roelvink probeert motorrijbewijs te halen

Voordat het zover is moeten Donny en Janice even back to basic. Omdat ze nog niet in hun droomwoning kunnen intrekken, overbruggen ze de aankomende maand op de camping van de ouders van Janice. 

Afgelopen augustus ging de zoektocht van de tortelduifjes al van start. Via Instagram Stories liet Janice destijds weten dat zij en Donny op zoek waren naar een eigen plekje in Amsterdam. Het liefst een appartement dat al gerenoveerd was, of nieuwbouw. Verder hadden ze de wens voor twee slaapkamers én een balkon. Of dat allemaal gelukt is vertellen ze binnenkort in een video op het kanaal van Janice. 'Ik ga jullie meenemen in dit toffe avontuur van 010 naar 020 (...) Stay tuned!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Donny Roelvink feliciteert liefje Janice met haar grote dag

Donny hoeft er niet op te rekenen dat zijn broer Dave een handje helpt tijdens de verhuizing. Er is namelijk mot tussen de Roelvink-telgen. Vader Dries sprak er eerder over in RTL Boulevard. 

Football news:

Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique
Pepe verontschuldigde zich voor de rode in de wedstrijd met Leeds: er is geen excuus voor mijn gedrag. Het spijt me zeer dat de middenvelder van Arsenal Nicolas Pepe zich verontschuldigde voor de schorsing die hij verdiende in de wedstrijd van de 9de ronde van de Premier League
Manchester City heeft een tienjarenplan voor Messi voorbereid. Na zijn carrière willen ze hem ambassadeur maken voor de club (The Times). Manchester City werkt aan de ondertekening van de Barcelona striker Lionel Messi. Volgens de Times heeft de Engelse club een tienjarenplan voor Argentinië ontwikkeld. Hij zal worden aangeboden om te spelen voor Manchester City en dan spelen voor een van de negen clubs in de City Football Group. Deze omvatten met name new York city (vs), Yokohama (Japan) en Melbourne city (Australië)