Netherlands

Villa PSV-speler Zahavi in Amsterdam overvallen

Overval Bij de overval is de vrouw van Zahavi vastgebonden en mishandeld, melden de Telegraaf en het Parool.

De woning van PSV-spits Eran Zahavi in Amsterdam is zondagmiddag overvallen, terwijl de speler zich voorbereidde op de wedstrijd van zijn ploeg tegen Willem II. Dat melden de Telegraaf en Het Parool. Mogelijk deed de overvaller zich voor als pakketbezorger.

Buurtbewoners zeggen tegen Het Parool dat de vrouw van Zahavi bij de overval werd vastgebonden en mishandeld en dat haar haar werd afgeknipt, maar dat kan de politie niet bevestigen tegen de krant. Ook de drie kinderen van het stel zouden aanwezig zijn geweest in de witte villa in Buitenveldert.

Zahavi ontbrak zondagmiddag „vanwege privéomstandigheden” bij PSV, zo meldde de club op Twitter. De Israëlische voetballer ging direct nadat hij hoorde van de overval terug naar zijn vrouw en kinderen in Amsterdam.

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries zei na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Willem II tegenover persbureau ANP erg geschrokken te zijn van de overval op het huis van zijn ploeggenoot. „Het was zwaar voor de wedstrijd. Dat is verschrikkelijk om mee te maken. We wensen Eran en zijn familie heel veel sterkte.”

Football news:

De Spaanse fan gaat al sinds 1979 naar de wedstrijden van het nationale team. Hij kwam naar de Euro met de beroemde drum (hij zou het hebben verloren tijdens de lockdown)
Ronaldo verwijderde de gesponsorde Coca-Cola op een persconferentie. Cristiano is sterk tegen suiker-maakt er zelfs geen reclame voor
Zweden voorwaarts Isak: ik zou graag wat meer bezit hebben. Maar we zijn blij met het punt
Luis Enrique: Spanje probeerde kansen te creëren, maar het veld was niet de beste. Spelers klaagden
Laporte op Morata ' s blunder: hij zal de mond van iedereen te sluiten door het scoren van drie doelpunten in de volgende wedstrijd
Messi scoorde uit Chili ' s vrije trap. Hij werd de recordhouder van Argentinië voor doelpunten in officiële wedstrijden
Spanje scoorde 2 schoten op doel in de 2e helft tegen Zweden-beide na 89 minuten