Netherlands

Vijftig coronagevallen vastgesteld op Frans vliegdekschip

Aan boord van het Franse vliegdekschip Charles de Gaulle zijn vijftig bemanningsleden besmet met het coronavirus. Dat heeft het Franse ministerie van Defensie vrijdag verklaard.

Drie bemanningsleden zijn inmiddels van boord gehaald en naar een militair hospitaal in Toulon gevlogen. Het schip is ook op weg naar die stad, de thuishaven van de Charles de Gaulle.

Eerder deze week werd bekend dat er aan boord van het schip vermoedelijk tientallen besmettingen waren. Een speciaal onderzoeksteam heeft dat nu vastgesteld. Het schip bevindt zich op de Middellandse Zee.

Recentelijk waren ook meer dan 150 bemanningsleden besmet geraakt met het coronavirus op het Amerikaanse vliegdekschip ‘USS Theodore Roosevelt’. Naar aanleiding hiervan nam de Amerikaanse minister van Marine, Thomas Modly, ontslag.

Football news:

Lyon middenvelder AUAR wil naar Juventus verhuizen. Liverpool, PSG en Manchester City zijn in hem geïnteresseerd
Bayer heeft het contract met Wendell verlengd tot 2022
Wasserman werd de nieuwe agent voor Fede Valverde
Kurzawa nam deel aan een protest tegen racisme in Parijs. 20.000 mensen gingen de straat op
Pedro verlaat Chelsea in de zomer. Roma - de favoriet in de strijd voor de speler (Calciomercato.it)
Liverpool, Chelsea en Manchester United hebben 12 dagen om Werner te kopen voor 55 miljoen euro. Dan zullen de kortingen eindigen
Aan het eind van het seizoen maakte assistent Simeone Burgos bekend dat hij uit Attico vertrok en van plan was hoofdcoach te worden