Netherlands

Vijf minderjarigen opgepakt voor in elkaar slaan 15-jarige jongen

De Zeeuwse politie heeft vijf jongens van 13 tot 15 jaar uit Vlissingen opgepakt. Zij worden ervan verdacht dat ze een jongen van 15 jaar in elkaar geschopt en geslagen hebben. Dat meldt Omroep Zeeland.

Een filmpje van de aanval van afgelopen maandag circuleert op sociale media. Op de video is te zien dat het slachtoffer door de groep wordt aangesproken. Een van de jongens geeft hem plotseling een klap in het gezicht, waarna de rest van de groep op hem inslaat.

Het schoppen en slaan gaat zo'n tien seconden door, tot een vrouw komt aanrennen en de groep jongens ervandoor gaat. Op sociale media wordt verontwaardigd gereageerd.

De politie vraagt in een persbericht om niet voor eigen rechter te spelen, omdat de zaak hoog wordt opgenomen en grondig wordt onderzocht. Ook vraagt de politie mensen het filmpje te verwijderen van hun socialemedia-account.

Het 15-jarige slachtoffer is medisch onderzocht, hij zou het naar omstandigheden goed maken.

De aangehouden jongens zijn gisteren en vandaag gehoord en in afwachting van hun rechtszaak vrijgelaten. De politie verwacht dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Football news:

Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test
Barcelona heeft in principe overeenstemming bereikt met de spelers om de salarissen te verlagen. De club zal 122 miljoen euro besparen
Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst
Chelsea heeft een geweldig team. Kan Mendy of de duurste keeper in de geschiedenis van de Premier League spelen.Tottenham manager Jose Mourinho deelde zijn verwachtingen voor de komende Premier League wedstrijd met Chelsea. Het maakt niet uit of we op Stamford bridge boven aan de tafel of achter Liverpool aankomen - het verandert niets voor ons. Zoals ik al zei sinds het begin van het seizoen, We beweren alleen elke volgende wedstrijd te winnen, niets meer
Ronaldo is een beetje moe na zoveel wedstrijden. We zijn overeengekomen dat hij zal rusten