Netherlands

Vierde arrestatie in ontvoeringszaak met grote rol avondklok

Foto: ANP

In een onderzoek naar een ontvoering van een man dit weekend is een vierde verdachte aangehouden. Het gaat om een 20-jarige vrouw uit Breda, meldt de politie. Die wist de eerste drie verdachten en het slachtoffer eerder onder meer dankzij de avondklok op te sporen in Breda.

De politie was vrijdagavond iets voor middernacht gewaarschuwd over de ontvoering. Tijdens het onderzoek ontving de politie een melding van boa’s die een voertuig zagen staan aan de Bouvignedreef in Breda.

De boa’s wilden het voertuig controleren in verband met de avondklok, maar vonden dat de inzittenden zich verdacht gedroegen. De boa’s vermoedden dat ze onder invloed van verdovende middelen waren en schakelden de politie in.

Agenten legden een mogelijk verband met de ontvoeringszaak en kwamen direct ter plaatse om de inzittenden te controleren. Uit deze controle bleek dat een van de vier inzittenden de ontvoerde persoon was.

De overige drie personen, een 22-jarige man uit Spijkenisse, een 21-jarige man uit Rijen en een 20-jarige man uit Rotterdam, werden aangehouden. De politie vond ook een groot mes in de auto. Het voertuig en het mes zijn in beslag genomen. De politie meldde eerder te onderzoeken waarom het slachtoffer was ontvoerd. Het slachtoffer heeft geen verwondingen opgelopen en heeft aangifte gedaan.

Football news:

Real Madrid: felicitaties aan Barcelona en haar fans met een welverdiende overwinning in de Spaanse beker
Antoine Griezmann: Ik ben gelukkig in Barca. Antoine Griezmann vatte de resultaten van de Spaanse bekerfinale tegen Atletiek samen
Ronald Koeman: Dit is niet Messi ' s laatste wedstrijd voor Barca in de Spaanse beker, ik hoop
Lionel Messi: Ik til een speciale trofee als de kapitein van een speciale club. We zijn blij
Koeman won de Spaanse beker voor de zevende keer als coach en als Barcelona-speler
Laporta op Messi bij Barca: Leo is de beste ter wereld. Ik ben ervan overtuigd dat hij wil blijven
Messi, Pique en Busquets wonnen de Spaanse beker voor de 7e keer en herhaalden het record van ex-spits Atletische Gainsa