Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vier Nederlanders dood op Duitse snelweg A3 bij ongeluk met drie Porsches

Een van de auto's die bij het ongeluk waren betrokken

Bij een ernstig ongeluk op de Duitse snelweg A3 bij Emmerich, vlak over de Duits-Nederlandse grens, zijn vier Nederlanders omgekomen. Bij het ongeval waren drie Porsches met een Nederlands kenteken betrokken.

Ze reden vanochtend rond 10.45 uur op de A3 richting Keulen toen de 42-jarige bestuurder van Porsche Cayman in de stromende regen de macht over het stuur verloor en in de vangrail terechtkwam. In die auto zaten twee mensen.

Een van de andere twee bestuurders, een Nederlander van 39, zag het gebeuren en hij stopte om hulp te bieden, maar op dat moment knalde de derde Porsche, een 911, op de auto die in de vangrail stond. Die auto werd bestuurd door een man van 56.

Daardoor kwamen de vrouwelijke passagier (37) van de Porsche die als eerste was gecrasht en de man die probeerde te helpen op slag om het leven. De bestuurders bezweken later, een in de traumahelikopter en een in het ziekenhuis. Een passagier is gewond geraakt.

Geen aanwijzingen voor straatrace

De A3 naar Keulen is tot het begin van de avond afgesloten vanwege het sporenonderzoek en het opruimen van de brokstukken.

Een politiewoordvoerder zegt tegen de krant dat het ongeluk mogelijk is ontstaan doordat de wagens hun snelheid niet hadden aangepast aan de zware regenval. De Porsches maakten vermoedelijk deel uit van een groep, maar er zijn geen aanwijzingen dat ze aan een straatrace bezig waren.