Netherlands

Video – Politie toont herkenbare beelden jonge overvallers JD Sports Amsterdam

De politie heeft herkenbare beelden naar buiten gebracht van vier jonge verdachten van een winkeldiefstal in sportwinkel JD Sports in Amsterdam-Zuidoost. Ze maakten deel uit van een groep van zeven jonge jongens die er op donderdagavond 7 november vandoor gingen met diverse kledingstukken. De verdachten zijn vastgelegd op beveiligingscamera’s. Ze kregen eerder twee weken de tijd om zich te melden bij de politie, maar deden dit niet. Daarom zijn de beelden nu gepubliceerd op de website van de politie.

De vermoedelijk minderjarige jongens wisten allemaal te ontkomen. Volgens winkelmedewerkers hadden ze messen bij zich. De politie toont alleen beelden van de verdachten die kleding hebben gepakt.

Ook in filialen van JD Sports in Brussel en Luik zouden plunderingen hebben plaatsgevonden. In Amsterdam werd een dag later een kledingwinkel van Lacoste op het Rokin bestolen, eveneens door een grote groep jongeren. De politie arresteerde twee van hen. Een woordvoerster zegt dat de politie nog onderzoekt of er een verband is tussen deze zaken. “Hopelijk kunnen de verdachten ons daar meer over vertellen.”

ANP

Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nu een abonnement op TPO+ al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 

Football news:

Spartak gaat zich terugtrekken uit de RPL vanwege de referee - uw reactie?
Er zijn 2 gevallen van het coronavirus in Attico. De wedstrijd met Leipzig-13 augustus
Renzo Ulivieri: Pirlo is een van de meest diepgaande denkers van het wereldvoetbal. Hij weet meer dan de meeste coaches
Pirlo wil Tonali in Juve tekenen. Alternatief – Locatelli
Voor de wedstrijd met Real Madrid keek sterling naar een video van de nederlaag van Tottenham in de 2018/19 Champions League
Andrea Pirlo: Ik ben gevleid dat ik zoveel respect en vertrouwen heb gekregen van Juventus
Voormalig Manchester United middenvelder angel Gomez is verhuisd naar Lille. Hij zal het seizoen in Boavista doorbrengen