Netherlands

Video: Geen bewijs van opzet bij aanrijding in Kempen waarbij 12-jarige jongen omkwam

De Duitse politie heeft vooralsnog geen bewijs gevonden voor opzet bij het dramatische ongeluk vlak over de grens in Kempen waarbij een 12-jarige jongen omkwam.

Een automobilist reed daar donderdagmiddag in op een moeder, haar twee kinderen en een andere voetganger die op een gecombineerd voet- en fietspad naast de weg liepen. Een jongen van 12 kwam om het leven, zijn 39-jarige moeder en de 43-jarige man raakten zwaargewond. Het tweejarig zoontje van de vrouw, dat in een kinderwagen zat, kwam er wonderwel met slechts lichte verwondingen van af.

Onderzoek naar het ongeval verloopt langzaam omdat er geen andere getuigen van het ongeval zijn, meldt nieuwssite rp-online. De politie heeft momenteel geen bewijs dat de 30-jarige bestuurder bewust op de groep is ingereden.

Het ongeluk gebeurde rond half vijf in een bocht van de Tönisberger Straße. De weg, waar een snelheidslimiet van 100 kilometer per uur geldt, is onverlicht en ligt in een bosrijke omgeving. Het wandel- en fietspad zou zelden gebruikt worden door voetgangers, schrijft de nieuwssite.

Football news:

Klopp op firmino: het Team is een orkest, en Bobby speelt er 12 instrumenten in. Hij is belangrijk voor ons.Liverpool manager Jurgen Klopp heeft veel gesproken over striker Roberto Firmino. Het was altijd belangrijk voor Bobby om te scoren. Dit is een perfecte footballspeler. Een voetbalteam is als een orkest. Om te spelen hebben we mensen nodig die verschillende instrumenten kennen. Sommigen van hen zijn luider, sommige Spelen rustiger, maar ze zijn allemaal belangrijk voor het ritme. Bobby is waanzinnig belangrijk, alsof hij 12 instrumenten in ons orkest speelt. Het is erg belangrijk voor ons ritme. Godzijdank kunnen we zonder hem spelen zonder verlies, maar het is geweldig om hem op het veld te hebben. Ik geef niets om Bobby, maar soms helpt het scoren van een doelpunt. Dit doel was erg belangrijk. Ik vond de reactie van de jongens het leukst. Natuurlijk vieren we altijd doelen, maar de reactie op dat doel was erg emotioneel, want de spelers lezen zeker de pers. Helaas zagen ze de kritiek. Dus we waren erg blij toen hij scoorde. Het was het juiste om te doen. Je weet hoe belangrijk hij voor ons is, dus ik hoef er niet eens over te praten, zei Klopp. Liverpool vierde Firmino ' s doel met het hele team. Roberto had een moeilijke start voor het seizoen-maar hij overwon verschrikkelijk ongeluk
Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique
Pepe verontschuldigde zich voor de rode in de wedstrijd met Leeds: er is geen excuus voor mijn gedrag. Het spijt me zeer dat de middenvelder van Arsenal Nicolas Pepe zich verontschuldigde voor de schorsing die hij verdiende in de wedstrijd van de 9de ronde van de Premier League