Netherlands

Verstappen niet tevreden over strategie en ploeggenoot Albon

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Max Verstappen was niet helemaal tevreden met de strategie van Red Bull tijdens de Grote Prijs van Bahrein. "Het heeft voor de uitslag niet uitgemaakt", zei de kopman van Red Bull die achter Lewis Hamilton als tweede over de finish kwam. "Maar we verliezen denk ik zo'n twee seconden met die tweede pitstop. En ik snapte niet helemaal waarom ik die derde pitstop moest maken. "

"Wij hadden agressiever moeten zijn, maar nu had Mercedes de regie omdat Lewis eerder stopte", zei Verstappen. "We maakten een paar kostbare fouten, terwijl we niets te verliezen hebben. Ik snap niet dat wij zo conservatief waren."

Verstappen was niet onder de indruk van de derde plaats van zijn ploeggenoot Alexander Albon, die profiteerde van het uitvallen Sergio Perez. "Daar kan ik duidelijk over zijn", stelde hij. "Hij rijdt 40 seconden achter zijn teamgenoot, dus dat is niet heel goed toch? Het is natuurlijk een mazzeltje ook door het uitvallen van Pérez, maar voor Alex is het wel mooi dat hij op het podium eindigt."

Verstappen was geschrokken van de zware crash van Romain Grosjean tijdens de Grand Prix van Bahrein. "Het was beangstigend, die vlammenzee. Niet normaal, hij heeft echt geluk gehad", zei hij voor de camera van Ziggo Sport. "Ik ben nooit zo'n voorstander geweest van de halo", doelde hij extra bescherming van de cockpit. "Maar nu zie je wel hoe veilig de auto's in de Formule 1 zijn."

Football news:

Solskjaer op van de Beek: ik zou niet zeggen dat hij gelukkig is. In zijn positie zijn er spelers die echt goed zijn
Lester is geïnteresseerd in Edouard. Rogers werkte met de forward seltice
De scharnieren kunnen komen in het begin van Barca Versus Elche. Desta heeft een spierblessure
West Ham is klaar om het contract met Moyes te verlengen. De club is de zevende in de Premier League.West Ham is vastbesloten om David Moyes als hoofdcoach te houden. Het contract van de 57-jarige Schot met de Londenaren loopt tot 30 juni 2021, met de mogelijkheid om het seizoen te verlengen. Tegelijkertijd is West Ham van plan een langetermijnovereenkomst met Moyes te ondertekenen, aldus The Guardian. Na 19 ronden nemen de hamers de zevende plaats in de Premier League in
Kovac op Golovins 2 assists: ik ben erg blij met zijn optreden
Benteke zou kunnen verhuizen van Crystal Palace naar West Brom
En-Nesiri is de eerste Sevilla speler in 81 jaar om een hattrick te scoren in 2 opeenvolgende La Liga home games