Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Verstappen bedankt werknemers Red Bull-team en heeft zin in 2023

Foto: ANP

Max Verstappen heeft op het hoofdkantoor van zijn Formule 1-team Red Bull alle werknemers persoonlijk bedankt voor hun inzet dit jaar. Verstappen domineerde het Formule 1-seizoen en veroverde zijn tweede wereldtitel. Hij bracht vrijdag samen met zijn Mexicaanse teamgenoot Sergio Pérez een bezoek aan de fabriek van Red Bull in de Engelse stad Milton Keynes.

“Heel veel dank voor jullie werk dit jaar, dat waarderen we zeer”, zei de 25-jarige Nederlander via een megafoon tegen de honderden personeelsleden, die hem buiten de fabriek met applaus ontvingen. “We hebben een ongelooflijk jaar gehad. Iedereen kan daar heel trots op zijn. Ik hoop dat jullie een geweldige vakantie hebben met familie en vrienden. Maar we willen ook meer winnen en dit gevoel en het ‘momentum’ behouden. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar.”

Verstappen reist vanuit Engeland door naar Italië. Hij wordt vrijdagavond op het gala van de internationale autosportfederatie FIA in Bologna gehuldigd als wereldkampioen in de Formule 1.

De Nederlander won dit jaar maar liefst vijftien grands prix, een record in de Formule 1. Na de slotrace op 20 november in Abu Dhabi ging Verstappen op vakantie. Het nieuwe seizoen begint op 5 maart in Bahrein.