Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vermissing Jowella duizenden keren gedeeld maar nog geen aanknopingspunt

De vermissing van de 15-jarige Jowella Rietdijk uit Uden wordt op social media massaal gedeeld. Toch tast de politie nog in het duister waar het meisje kan zijn.

Doordat het meisje al drie dagen niet van zich heeft laten horen, heeft de politie geen aanknopingspunt waar ze kan zijn. Ze hoopt met het delen van haar naam en foto een richting te vinden waar ze gericht kan zoeken.

Zoekactie
Een zoekactie naar het meisje is dan ook nog niet opgezet. “Een zoekactie kun je niet opzetten als je geen punt hebt om te beginnen, hoe graag we dat ook zouden willen”, meldt een woordvoerder van de politie. Donderdag rond het middaguur heeft de politie die gouden tip nog niet ontvangen.

Massaal gedeeld
De politie maakte de vermissing van Jowella woensdagavond bekend in een bericht op Facebook. Dat bericht is inmiddels ruim 7000 keer gedeeld op Facebook.

Het meisje is 21 of 22 mei weggelopen van huis in Uden. Sinds 29 mei is er geen contact meer met haar geweest. Haar familie maakt zich dan ook ernstige zorgen omdat ze plots niets meer hoorden van het meisje.

LEES OOK: Jowella (15) wordt al dagen vermist: 'Familie maakt zich ernstige zorgen'