Netherlands

Verkoop Marks & Spencer tijdens feestdagen valt tegen

Winkelketen Marks & Spencer (M&S) is teleurgesteld over de omzet tijdens de feestdagen in het Verenigd Koninkrijk. Het Britse bedrijf verkocht minder mannenkleding en cadeau’s in zijn thuismarkt dan gehoopt, meldde M&S bij de presentatie van de kwartaalcijfers.

De omzet steeg met een bescheiden 0,2 procent ten opzichte van een jaar eerder. Britten kochten 1,7 procent minder producten in de categorieën kleding en wonen, terwijl analisten hadden gerekend op een daling van 0,8 procent. De verkopen in de aanloop naar kerst vielen tegen.

Analisten verwachten dat M&S in het fiscale jaar 2019/2020 een operationele winst zal maken van 464 miljoen pond (545 miljoen euro). Dat zou dan het vierde jaar met een winstdaling op rij betekenen.

Op de beurs in Londen viel het bericht van M&S niet goed bij beleggers. Het aandeel kelderde donderdagochtend bijna 9 procent.

Football news:

Thomas Tuchel:als beide benen intact waren, had je mijn 40 meter sprint kunnen zien
PSG redde Tuchel ' s huisdier: Choupo-moting kreeg iedereen gratis, slaagde er niet in om vanaf een centimeter te scoren, en trok Paris nu naar de halve finale van de Champions League
Gian Piero Gasperini: het ergste is dat we zo dichtbij waren. Ik kan alleen de jongens bedanken
Neymar was de speler van de wedstrijd Atalanta-PSG. Hij assisteerde
ПС PSG leed door de hele kwartfinale en draaide het om in 149 seconden. De Italiaanse vloek opgeheven en zo ver gegaan in de Champions League voor de eerste keer in 25 jaar
ПС PSG ' s pijn werd omgezet in geluk: in drie minuten, de lijdende sterren veranderden in het vieren van koningen
De club uit Italië wint de Champions League niet voor het 10de jaar op rij. Dit is een anti-record