Netherlands

Verdachte van aanval op persfotograaf in Lunteren langer vast

Een 34-jarige man die is aangehouden voor de aanval op een persfotograaf in Lunteren blijft nog 90 dagen langer vastzitten. De rechtbank in Gelderland heeft dat vanmiddag bepaald.

De man wordt ervan verdacht dat hij in april met een shovel de journalist in zijn auto van de weg heeft geduwd. De persfotograaf was naar Lunteren gekomen om foto's te maken van een autobrand, maar werd ter plekke met stokken aangevallen door een groep omstanders. Daarop vluchtte hij zijn auto in.

Met de graafmachine werd de auto, met daarin de journalist en zijn vriendin, omgekieperd. Het voertuig kwam uiteindelijk omgekeerd in de sloot terecht en de brandweer moest het stel bevrijden. Beiden raakten licht gewond.

Poging tot doodslag

Omroep Gelderland meldt dat het Openbaar Ministerie de verdachte langer vast wilde houden omdat hem poging tot doodslag wordt verweten. Met die wens ging de rechtbank dus akkoord.

De man werd samen met twee andere verdachten aangehouden voor de aanval. Zij zijn al eerder naar huis gestuurd, maar blijven wel verdacht van openlijke geweldpleging en bedreiging.

Football news:

Malinovsky is Interessant voor Milaan. Een andere optie voor de club is Ilicic
Pandev speelde zijn laatste wedstrijd voor het nationale team van Noord-Macedonië. Wijnaldum overhandigde hem een T-shirt en de speelsters werden begeleid om hem te vervangen door een eregang
Euro 2020: Groep C resultaten
Oekraïne heeft 7 nederlagen en 2 overwinningen in de groepsfasen van de Euro
Oekraïne had 1 schot op doel in de wedstrijd tegen Oostenrijk, 0 - in de tweede helft
Samuel Eto ' o: Als Ik Ramos kon tekenen bij Barca, zou ik er niet aan twijfelen. PSG hij zou helpen winnen van de Champions League
Oekraïne zit nog steeds vast (wachtend op de afslag van de 3e plaats), Nederland - 9 van de 9, Oostenrijk in 1/8 zal spelen met Italië: de resultaten van groep C: