Netherlands

Verdachte aangehouden voor mishandeling op Spaans eiland

De Nederlandse politie vandaag heeft een verdachte aangehouden voor twee mishandelingen op het Spaanse eiland Mallorca. Het gaat om een Nederlandse man van 19 jaar oud.

De man zou bij twee verschillende vechtpartijen iemand tegen het hoofd hebben geschopt.

Wat gebeurde er op Mallorca?

Mallorca is een Spaans eiland. Veel Nederlanders gaan er op vakantie. Omdat er veel plekken zijn waar je kan feesten, gaan er vooral veel jongeren heen.

Ongeveer een maand geleden ging het mis. In één nacht waren er twee vechtpartijen waar Nederlandse jongeren bij betrokken waren. Wat er precies is gebeurd, kan de politie nog niet zeggen. Wel is bekend dat er verschillende mensen zijn mishandeld. Een Nederlandse jongen raakte zo ernstig gewond, dat hij een paar dagen later overleed.

De man die vandaag is aangehouden, wordt niet verdacht van het mishandelen van de jongen die is overleden. Hij zou wel een vriend van hem hebben geschopt.

Delen van de vechtpartijen zijn gefilmd door mensen die in de buurt waren. De politie heeft deze beelden gebruikt om iemand te kunnen aanhouden. Ze gaan door met het onderzoek en denken dat ze de komende tijd nog meer mensen gaan aanhouden.

Football news:

Emery op 0:0 Met Real Madrid: Villarreal correct gespeeld. We hebben ze geneutraliseerd
Butragueno over 0:0 met Villarreal: er was een straf op Nacho, contact met Albiol is duidelijk
Courtois op 0:0 met Villarreal: een punt is niet genoeg voor Real Madrid. We wilden alle drie na de nederlaag van Atletico
Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets