Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Van kannibalisme beschuldigde Armie Hammer probeerde zelfmoord te plegen

Door onze nieuwsredactie

Armie Hammer zegt dat hij een einde aan zijn leven heeft proberen te maken. De van seksueel misbruik en kannibalisme beschuldigde acteur vertelt daarnaast dat hij vroeger is mishandeld.

Opnieuw ontkent de 36-jarige telg van de steenrijke Hammer-familie alle beschuldigingen. Sinds begin 2021 loopt er een politieonderzoek naar Hammer.

"Ik was machteloos in die situatie", zegt Hammer in een interview met schrijver James Kirchick over het vermeende misbruik door een pastoor toen hij zelf dertien jaar oud was.

Het was volgens Hammer de oorzaak van zijn eigen drang om in de toekomst "controle" te krijgen over seksuele situaties. De Amerikaan zou meerdere vrouwen hebben aangerand en zich dominant hebben opgesteld tijdens seksuele handelingen waarbij vrouwen onderdanig aan hem waren. Ook zijn er beschuldigingen van verkrachtingen en kannibalistische neigingen.

In mei 2021 ging hij naar een kliniek om te werken aan zijn problemen met drugs, alcohol en seks. Daarvoor zou Hammer al een zelfmoordpoging hebben ondernomen.

'Ik hoopte opgegeten te worden door een haai'

"Ik liep de zee in en zwom zo ver als ik kon en hoopte dat ik dan zou verdrinken, door een boot geraakt zou worden of opgegeten door een haai. Toen realiseerde ik me dat mijn kinderen nog op het strand waren, dat kon ik hun niet aandoen."

Hammer doet zijn verhaal naar eigen zeggen nu omdat hij zijn fouten onder ogen wil komen en verantwoordelijkheid wil nemen. "Ik ben hier om mijn fouten te erkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor het feit dat ik een klootzak was, dat ik egoïstisch was, dat ik mensen gebruikte om mezelf beter te voelen en verderging als ik klaar met ze was."

De acteur is nu, zegt hij, op een betere plek in zijn leven. "Ik ben een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd persoon. Ik kan er nu voor mijn kinderen zijn zoals nooit tevoren. Ik ben erg dankbaar voor mijn leven en mijn herstel."

Het politieonderzoek naar Hammer is nog steeds in volle gang. In de discovery+-documentaire House of Hammer wordt het dubieuze verleden van zijn familie uiteengezet.