Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vader John de Bever overleden

John de Bever Schermafbeelding 2023 05 26 Om 09.58.53

De vader van John de Bever is overleden. De 58-jarige zanger deelt het verdrietige nieuws op Instagram, bij een collage van mooie foto’s van zijn vader Daan.

John’s vader stierf zaterdagochtend. Hij dankt zijn vader voor alles wat hij voor hem heeft gedaan. “En voor ons mam. Ik blijf van jou houden. En zoals afgesproken ga ik door. Met trots.”

‘Elke dag Vaderdag’

Op 18 juni is het Vaderdag. In de Weekend van deze week vertelde John nog over zijn band met zijn vader en wat Vaderdag voor hem betekent. “Voor mij is het elke dag Vaderdag, want ik ga elke dag langs bij mijn vader. Het hoeft niet speciaal op 18 juni te zijn voor mij, maar het is wel goed dat het er is.”

Onvoorwaardelijke liefde

Zijn vader is zijn held, vervolgde John. “Dat is onvoorwaardelijke liefde, dat voel je. Hij hoeft niet te zeggen: ’Ik hou van jou’, of ’Ik ben trots op jou’, dat merk ik wel aan hem.” De zanger sprak uit zich zorgen te maken over de toestand van zijn vader. John was dan ook van plan deze Vaderdag éxtra uit te pakken. “Met zijn gezondheid gaat het nog niet zo best, hij eet weinig sinds hij is geopereerd aan zijn heup. Dus we hopen dat het de goede kant op mag gaan. Op Vaderdag zal ik hem natuurlijk wel even extra verwennen.” Helaas mocht het niet zo zijn.

Beeld: Instagram@john_de_bever