[Vacatures] Lukkien zoekt een Planner Post-Productie

Lukkien is per direct op zoek naar een:

Als Planner op onze afdeling Post-Productie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de dagelijkse planning van onze edit-sets en van een 10-tal medewerkers, waaronder zowel onze eigen editors als de freelancers. Je zorgt ervoor dat alle resources zo optimaal mogelijk ingezet worden en dat de juiste mensen op de juiste opdracht worden ingepland.

Je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van alle verschillende projecten die op dat moment lopen en verzamelt hiervoor zoveel mogelijk informatie. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de (post)producers en bespreekt met hen de planningen en alle wijzigingen. Je bent proactief, je denkt mee in het productieproces en doet productieve voorstellen. Daarmee begeleid je de (post)producers met hun aanvragen. Een goed contact met de editors is dan ook een must.

Je hebt voldoende technische bagage (o.a. Adobe Suite) om de editors en (post)producers te helpen met hun vragen, zodat alle post-productieprocessen zo vlot mogelijk kunnen verlopen. De post-productie is een zeer dynamische afdeling en opdrachten kunnen altijd op het laatste moment met spoed binnenkomen of veranderen. Door jouw kennis en ervaring kun jij altijd direct aan de slag met het vinden van de beste oplossing, zonder kostbare tijd te verliezen.

Tot slot zet je je ook proactief in voor de zoektocht naar editors, zodat er altijd een database van geschikte freelancers voorhanden is. Standplaats: Ede

Wie ben jij:

Wat bieden  wij jou?

*Vanwege Covid-19 worden deze faciliteiten op dit moment niet aangeboden.

Waar ga je werken:

Over Lukkien

Lukkien is dé communicatiecampus van Nederland omdat we alle disciplines onder één dak hebben en daardoor volledig cross mediaal opereren. Dagelijks werken ca. 200 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, voor de meest uiteenlopende en grote merken. Bij Lukkien staat de klant altijd op nr. 1. Vol energie gaan we voor het beste resultaat en behaalde successen vieren we graag.

Afdeling Audiovisual

De afdeling Audiovisual is front runner in het creëren van innovatieve videocontent. Voor diverse A-merken ontwikkelen en produceren we dagelijks in onze studio’s en op locatie in binnen- en buitenland de meest aansprekende audiovisuele projecten. Veel van de grote commercials die je ziet op TV worden bij ons bedacht en geproduceerd. Maar je vindt ons werk ook terug op allerlei andere devices en online platforms. Ook bij de afdeling Audiovisual wordt het gehele proces verzorgd door onze in-house specialisten, van strategen, compositors, animators, video- en sound editors tot eigen regisseurs, producers, cameramannen en gaffers.

Meer weten?

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met ons Corporate Recruitment Team via tel. +31 (0)318 69 80 00 of solliciteer hier.

www.lukkien.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie