[Vacatures] DPG Media zoekt een Regioverslaggever AD Groene Hart

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Ben jij een ambitieuze en talentvolle regioverslaggever met focus op regionale (nieuws)verhalen? Ben jij een echte netwerker en voel jij je thuis in de regio Gouda, Alphen aan den Rijn of Woerden? Dan is het AD Groene Hart op zoek naar jou!

Het Groene Hart is een bijzonder deel van de Randstad waar drie steden domineren, maar het platteland ook een belangrijke rol speelt. Waar grootsteedse problemen worden afgewisseld met kleinstedelijke zaken. In het Groene Hart draait de economie op volle toeren en woont een dwarsdoorsnede van Nederland. Een unieke plek dus waar je als verslaggever alleen maar van kan dromen: hier kun je werkelijk alles tegenkomen.

Wie jij bent en wat je gaat doen

Je bent iemand die graag scoort met hard, eigen nieuws. Maar die tegelijkertijd creatief, vindingrijk en vasthoudend genoeg is om de premiumverhalen te maken waarmee we ons kunnen en moeten onderscheiden. Of dat nu een pakkend menselijk verhaal, een interview, een reconstructie of een reportage is. Daarnaast:


Als onderdeel van hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij

AD Groene Hart, onderdeel van ADR Nieuwsmedia, heeft met drie edities een fors bereik, zowel online als in print. De redactie opereert vanuit Alphen aan de Rijn, maar thuiswerken is nu even de norm.