Netherlands

Twee hennepkwekerijen boven winkel gevonden in Zundert

ZUNDERT - De politie heeft donderdag twee hennepkwekerijen gevonden in een winkelpand in het centrum van Zundert. Twee mannen zijn opgepakt. Het pand leek van buiten op een normale winkel.

Een verkeerscontrole in Rijsbergen leidde de agenten afgelopen woensdag naar de kwekerijen. Een 36-jarige man werd aangehouden met een paar kilo hennep in zijn auto. Verder onderzoek leidde de agenten naar de winkel aan Molenstraat. Die werden een dag later dus opgerold.

Witwassen
Achter- en boven het winkelgedeelte vond de politie een hennepkwekerij- en drogerij. Een man (44) uit Zundert was daar aanwezig en is opgepakt. Zijn auto werd in beslag genomen op verdenking van witwassen.

Hoeveel hennepplanten precies zijn gevonden, kan de politie nog niet zeggen.

Football news:

Thomas Tuchel:als beide benen intact waren, had je mijn 40 meter sprint kunnen zien
PSG redde Tuchel ' s huisdier: Choupo-moting kreeg iedereen gratis, slaagde er niet in om vanaf een centimeter te scoren, en trok Paris nu naar de halve finale van de Champions League
Gian Piero Gasperini: het ergste is dat we zo dichtbij waren. Ik kan alleen de jongens bedanken
Neymar was de speler van de wedstrijd Atalanta-PSG. Hij assisteerde
ПС PSG leed door de hele kwartfinale en draaide het om in 149 seconden. De Italiaanse vloek opgeheven en zo ver gegaan in de Champions League voor de eerste keer in 25 jaar
ПС PSG ' s pijn werd omgezet in geluk: in drie minuten, de lijdende sterren veranderden in het vieren van koningen
De club uit Italië wint de Champions League niet voor het 10de jaar op rij. Dit is een anti-record