Netherlands

Trump wil niet betalen voor beveiliging Harry en Meghan

De Amerikaanse president Donald Trump is niet van plan financieel op te draaien voor de beveiliging van de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan. Die zijn volgens Amerikaanse media verhuisd van Canada naar Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië.

Trump liet dat zondagavond weten via Twitter. Hij refereerde aan berichten dat het stel, dat een stap terug heeft gedaan in de Britse koninklijke familie, permanent in Canada zou gaan wonen maar dat land nu heeft verruild voor de VS. „Echter, de VS zullen niet betalen voor hun beveiliging. Zij moeten dat betalen!”, aldus de president.

Harry en Meghan reageerden zondagavond vrij snel op de tweet van Trump. Ze verklaarden geen plannen te hebben om een beroep te doen op de VS voor de financiering van hun beveiliging en gaven aan dat ze dat zelf al hadden geregeld.

Trump begon zijn tweet overigens met de verklaring dat hij een „goede vriend en bewonderaar” is van de Britse koningin en het Verenigd Koninkrijk.

Nadat het stel het stapje terug had gedaan, kondigde Canada in februari overigens ook aan te stoppen met het betalen van hun beveiliging.

Football news:

Harry Redknapp: als Tottenham 1-2 Top acquisities maakt, kunnen ze de Premier League winnen
Manchester United is geïnteresseerd in de 19-jarige Monaco forward Pellegri
Liverpool ' s thuiswedstrijden in de Premier League kunnen worden gespeeld in neutrale stadions
​Barcelona zal de helft van zijn scouting personeel snijden
Manchester United blijft onderhandelen over een verlenging van ighalo ' s huurcontract. Shanghai heeft zijn houding verzacht
🦁 Werner moet naar Chelsea-dus geloven de abonnees van ons telegram kanaal over de Bundesliga
De voormalige coach van Southampton zei dat de club weigerde Bale aan Manchester United te verkopen voor 3-4 miljoen pond