Netherlands

Trump-adviseur Giuliani speelt ongewild hoofdrol in Borat-film

Afzakkertje

10 minuten geleden Aangepast: 10 minuten geleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Rudy Giuliani, oud-burgemeester van New York en een prominent lid van de Republikeinse partij, speelt ongewild een hoofdrol in het vervolg op Borat, de nieuwe film van komiek Sacha Baron Cohen. Te zien is hoe Giuliani, met zijn hand op zijn intieme delen, in een hotelkamer avances maakt bij Tutar, in de film de dochter van Borat.

Verder gaat het niet, want dan komt Borat, gespeeld door Cohen, de kamer binnengestormd. "Mijn dochter is 15. Ze is te oud voor je", roept hij naar Giuliani.

Afzakkertje op hotelkamer

De actrice, in werkelijkheid 24, had de 76-jarige Giuliani gevraagd voor nog een afzakkertje op een hotelkamer na een interview voor een niet-bestaand televisieprogramma. Als zij op de hotelkamer Giuliani ontdoet van diens microfoon, gaat hij met zijn hand in zijn broek. Het tafereel wordt gefilmd door een verborgen camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giuliani en Pence weigeren Oekraïne-documenten te geven

Giuliani is juridisch adviseur van president Donald Trump. Hij wil niet reageren op vragen van de Britse kranten The Guardian en Daily Mail over het voorval, dat zich afgelopen juli afspeelde in het luxueuze Mark Hotel in New York.

Film vanaf vrijdag te zien

Volgens de Daily Mail ziet het er niet naar uit dat Giuliani zijn boekje te buiten is gegaan. De actrice deed wel erg haar best om hem het hof te maken, schrijft de krant.

Borat Subsequent Moviefilm, het vervolg op Borat uit 2006, verschijnt niet in de Nederlandse bioscoop, maar is vanaf vrijdag te zien via de streamingdienst van Amazon.

Football news:

Chiesa scoorde voor de eerste keer voor Juventus-Dynamo Kyiv
Griezmann scoorde voor het eerst in 3 opeenvolgende wedstrijden voor Barca. Hij scoorde vijf doelpunten in zijn laatste zeven wedstrijden voor de club
Braithwaite scoorde 5 (4+1) punten in Barca ' s laatste 3 wedstrijden. In de 20ste minuut werd de score verhoogd met voorwaarts Martin Braithwaite, waarmee hij een kruis van Ousmane Dembele afsloot. Dit is de vierde goal voor de Deen in de laatste drie wedstrijden - hij scoorde een dubbel tegen Dynamo Kyiv in de Champions League op 24 November en scoorde tegen Osasuna (4-0) in La Liga. Ook in de wedstrijd tegen Dynamo, gaf hij een assist. Daarvoor had Braithwaite niet meer gescoord sinds 13 juni, 13 opeenvolgende wedstrijden voor Barcelona. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Juventus is niet afhankelijk van Ronaldo. Elk team zal een dergelijke speler
Holand en Jan spelen geen Lazio vanwege spierblessures. Borussia Dortmund speelt vandaag Lazio in de vijfde ronde van de Champions League. De spits Erling Holland en middenvelder Emre zullen deze wedstrijd missen. Beide spelers hadden spierproblemen. De Noor is de leider van de goalscoring race in deze Champions League draw. Hij scoorde zes doelpunten
Bale hoeft niets te bewijzen. Zijn aanwezigheid inspireert de Tottenham spelers. Davis op de middenvelder
Pochettino en Raul kunnen Zidane vervangen in Real Madrid. De club wil de Fransman niet ontslaan, maar Real Madrid denkt erover om de hoofdcoach te veranderen na een aantal mislukte wedstrijden in de prestaties van het team. De club wil Zinedine Zidane niet ontslaan, gezien de grote liefde die de fans voor hem hebben, maar als de resultaten van het team niet dramatisch verbeteren, zal de Real Madrid management gedwongen worden om de Fransman te sturen om af te treden. Op dit moment heeft de club twee kandidaten voor deze post - voormalige Tottenham manager Mauricio Pochettino en Castilla coach Raul. Tot nu toe heeft Real Madrid geen contact met Argentinië opgenomen. Wat Raul betreft, de club wil niet dat hij zo snel met het hoofdteam van Real Madrid gaat werken. De club is echter van mening dat de Spanjaard in de toekomst zeker het team zal leiden