Netherlands

Tranen van geluk bij stel in Kopen Zonder Kijken: ‘Echt ons droomhuis’

Kopen Zonder Kijken (1)

Kaat en Maarten lieten gisteravond alle controle los: in Kopen Zonder Kijken kochten zij een huis zónder het ooit gezien te hebben.

Enthousiast

Kaat en Maarten wonen in het drukke centrum van Rotterdam, maar zijn toe aan meer ruimte. Het liefst Het stel zoekt een huis in Breda, maar dat is nog best lastig. Daarom schakelen ze de hulp in van Martijn Krabbé en zijn team. Als Kaat en Maarten langs alle potentiële huizen rijden, zijn ze ontzettend enthousiast. Vooral het eerste huis maakt veel indruk op ze. En laat dit nu nét het huis zijn waarvoor ze getekend hebben.

Droomhuis

Als ze ontdekken dat ze eigenaar zijn van hun favoriete huis springen de tranen in hun ogen. “We zijn hier zo lang mee bezig geweest en als je dan in zo’n huis loopt… dat dit dan van jou is, is heel gek”, zegt Maarten. “Dit is echt ons droomhuis.” Een klein minpuntje: er is 30.000 euro boven de vraagprijs geboden. Er blijft dan ook weinig geld over voor de verbouwing. Maar ondanks het budget heeft het team er een paleisje van kunnen maken. Kaat en Maarten zijn dolgelukkig met hun droomhuis.

Lees ook: Stel in ‘Kopen Zonder Kijken’ ziet bouwval veranderen in droomhuis

Bekijk de volledige aflevering hieronder.

Gerelateerde artikelen

Football news:

Julian Nagelsmann: Leipzig wil PSG Het Laatste gevoel geven dat ze het hebben over
Tuchel Pro Champions League: wedstrijd met Leipzig-de finale van onze groep
Antoine Griezmann: het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Ik heb genoeg van Barcelona, Antoine Griezmann heeft z ' n Interview met Movistar aangekondigd. In het bijzonder zal de Fransman spreken over zijn relatie met de Catalaanse striker Lionel Messi. Ik heb niet meer opgetreden sinds de presentatie [op de dag dat ik lid werd van Barca]. Zoals ik die dag al zei, Ik wil niet buiten het veld spreken, maar erop. Dat ben ik. Voetbal spelen is waar ik het beste in ben. Maar het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Er zijn veel dingen verzameld. Ik heb er genoeg van Diario Sport citeerde Griezmann als gezegde. Moe om de oorzaak van alle problemen te zijn.Het was luidruchtig rond Messi en tijdens de pauze voor de nationale ploegen-Griezmann' s voormalige agent liep over
West Brom keeper op brunu ' s penalty: je moet niet springen voor de kick
Brugge coach op de wedstrijd met Borussia: als je alleen verdedigt, heb je een betere kans om te verliezen
Mason mount: Chelsea ' s doel is altijd nummer 1 te zijn in alle competities en trofeeën te nemen
Lewandowski over het beëindigen van zijn carrière bij Bayern: Robert Lewandowski deelde zijn gedachten over het beëindigen van zijn carrière bij de club van München. Geen idee. Ik heb een contract tot de zomer van 2023. Ik denk niet aan wat er nu gaat gebeuren. Er liggen nog tweeënhalf jaar voor ons. Er is dus nog veel tijd. Ik weet dat ik langer kan spelen, maar ik heb genoeg tijd om erover na te denken zei de 32-jarige Pool