Netherlands

Tot morgenmiddag geen treinen tussen Amersfoort en Putten

Tussen station Amersfoort Vathorst en Putten is tot zeker morgenmiddag geen treinverkeer mogelijk. Uitgelopen werkzaamheden zijn de oorzaak.

Volgens ProRail kost de vernieuwing van vier wissels meer tijd dan gepland. "We zijn wissels aan het vernieuwen in de bebouwde kom van Nijkerk", vertelt een woordvoerder van de spoorbeheerder aan Omroep Gelderland. "Maar dat valt tegen."

De vertraging zou onder meer komen door defect materieel op een moeilijk bereikbare locatie. "Meestal lukt het dit soort onderhoud op tijd af te ronden, maar in dit geval hadden we een aantal tegenvallers. En dan kost het helaas meer tijd", zegt de woordvoerder. "Als we dit van tevoren hadden geweten, dan hadden we meer tijd ingeruimd voor deze werkzaamheden of ze op een ander moment uitgevoerd."

Bussen ingezet

Er rijden tot morgenmiddag daarom bussen tussen Amersfoort Vathorst, Nijkerk en Putten. De NS laat weten geen problemen te verwachten rondom het busvervoer.

Er is geen advies om een andere route te nemen. "Dat zal op dit traject niet veel tijdwinst opleveren, want die mogelijkheden zijn er niet echt", aldus de woordvoerder van ProRail. De spoorbeheerder raadt reizigers op het traject tussen Amersfoort en Zwolle aan vlak voor vertrek een reisplanner te raadplegen.

Football news:

Jaka versloeg Arsenal en Leicester creëerde niets anders dan het doel. We zullen proberen punten uit Manchester United te halen.We hadden een grote kans om de tafel op te gaan, we wilden winnen, maar uiteindelijk verloren we. Leicester creëerde niets anders dan een doel, en we hadden kansen in de eerste helft, het is moeilijk om direct na de wedstrijd te beoordelen..
Pirlo about 1:1 met Verona: Juve heeft geen klap in het gezicht nodig om wakker te worden en intens te spelen
Everton en Liverpool in de top 2 aan het einde van de ronde in de Premier League voor het eerst in 27 jaar
Ik weet niet waarom ons doel werd geannuleerd. Het is moeilijk om ruimte te creëren als 10 mensen achter de ballijn zitten
Leicester verdiende het om te winnen. Vardy is een wereldklasse speler
Juve zonder Ronaldo kon Verona en Crotone niet verslaan in Serie A de Bianconeri had eerder getekend met Crotone in de vorige ronde. Juventus kon dus niet winnen in beide wedstrijden van het kampioenschap, wat werd gemist door striker Cristiano Ronaldo, die ziek werd van coronavirus. Dit was ook de vijfde wedstrijd voor Juventus onder leiding van Andrea Pirlo. In deze wedstrijden won de club uit Turijn twee keer en tekende drie keer
Vardy scoorde 11 doelpunten in 12 wedstrijden tegen Arsenal in de Premier League. Alleen Rooney heeft meer