Netherlands

Toch nog een beetje zomer: woensdag wordt het mogelijk 20 graden

Zacht herfstweer op komst: donderdag mogelijk 20 graden

Goed nieuws voor wie de kou het liefst nog zo lang mogelijk voor zich uitschuift: binnenkort krijgen we te maken met zeer zacht herfstweer.

Zachte temperaturen

Volgens Nicolien Kroon van Buienradar krijgen we vanaf vandaag de wind uit het zuiden van Europa. “Die wind is veel warmer dan de wind die we nu uit het noordoosten hebben”, vertelt ze aan RTL Nieuws. “We krijgen heel zachte temperaturen.”

Aankomende woensdag worden dan ook temperaturen van rond de 20 graden verwacht. In Zeeland, Brabant en Limburg kan het zelfs 23 graden worden. Dit is zeker 5 tot 7 graden warmer dan normaal voor de tijd van het jaar.

Regen

Toch wordt het geen mooie dag om het bos of park in te gaan, aldus Kroon. “Er komt ook een storing aan en die zal woensdag overtrekken. Ik verwacht dan het grootste gedeelte van de dag wisselvallig weer met veel regen.”

Na woensdag

Na woensdag krijgen we alweer snel te maken met lagere temperaturen. Donderdag wordt het gemiddeld 17 graden en in het weekend daalt de temperatuur naar normale waarden voor de tijd van het jaar. Wél een meevaller: het lijkt dan een stuk zonniger en droger te worden.

Bron: RTL Nieuws
Foto: Getty Images

Gerelateerde artikelen

Football news:

Barcelona eerste ooit Champions League penalty schop in 5 opeenvolgende rondes
Bijna zwanger betekent niet zwanger. Dit is Tuchel 's metafoor over PSG' s kansen voor de Champions League play-offs: we leggen uit hoe ze zich aanpassen aan Manchester United en RB
We kennen meer dan de helft van de deelnemers in de Champions League playoffs. Wie is daar al en wie heeft het uitgesteld tot de laatste ronde?
Maguire ongeveer 1:3 met PSG: de tegenstander scoorde illogisch - een ricochet en flipperen rond het strafgebied
Ronald Koeman: Barcelona wil 18 punten scoren in de Champions League. We hadden een geweldige 1e helft met Ferencvaros
= = Clubcarrière = = Lampard maakte zijn debuut in het eerste elftal in de play-offs voor de tweede keer op rij. Sevilla kan nog steeds Chelsea op deze indicator op de laatste dag van het spel, maar ze zullen niet verslaan hun rivaal in de tafel, omdat de Blues nog steeds het voordeel in face-to-face vergaderingen. De Londense club heeft de eerste plaats in Groep E
Manchester United, PSG en RB hebben elk 9 punten in Groep H voor de laatste ronde van de Champions League