Netherlands

Tientallen lichamen in clandestiene graven Mexico

In illegale graven in Mexico zijn de stoffelijke resten van zeker 59 mensen gevonden. De doden zijn nog niet geïdentificeerd, maar het gaat in elk geval om tien vrouwen. De meeste slachtoffers waren jong, sommige zelfs nog tiener, zegt het hoofd van de landelijke commissie die naar vermiste personen zoekt.

De lichamen werden gevonden op een terrein in de plaats Salvatierra in het midden van het land. De regio wordt geteisterd door drugsgeweld en heeft met 2250 doden tussen januari en augustus op dit moment het hoogste moordcijfer van alle Mexicaanse staten. Het Jalisco-kartel vecht er een bloedige strijd uit met lokale bendes die worden gesteund door Sinaloa-kartel.

De onderzoekers werden door familieleden van vermiste personen getipt over de clandestiene begraafplaats. Ze verwachten dat ze bij Salvatierra de komende tijd nog meer lichamen zullen aantreffen.

Het is de grootste vondst van lichamen ooit in de staat Guanajuato. Elders in het land zijn in het verleden nog grotere massagraven ontdekt.

Football news:

Flick over 3:1 met Stuttgart: we begrijpen dat Voor zo ' n spel we geen prijzen voor schoonheid zullen krijgen, maar Bayern bereikt resultaten
Cloud heeft 112 droge games van de 200 voor Attico in La Liga. Dit is een record. Jan Oblak speelde zijn 200ste La Liga-wedstrijd in Madrid. In deze tijd, heeft hij 112 games zonder het opgeven van doelen - een record figuur. Onder de goal-keepers die voor Letico hebben gespeeld, heeft alleen Abel Resino de 200-Spels in La Liga bereikt. Hij heeft 243 optredens voor de club, waarvan 94 droog
Mahrez op Burnley ' s hattrick: de derde goal is de beste-ik scoor niet vaak met mijn hoofd. Maar de overwinning van de stad is belangrijker
Mourinho tegen Chelsea is altijd machtig. Hoe zal het deze keer zijn? Lampard is de volgende. Ben je zeker van je keuze?
Real Madrid is de leider van de studenten in de top 5 competities. Spanje domineert over het algemeen, en de leverancier uit Duitsland is alleen Stuttgart
Thomas Muller: wat zeggen ze, je moet jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke? Stuttgart is geen Stoke, maar hun team is goed. Wat zeggen de Britten? Moet je jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke?
Atletico won de zesde opeenvolgende wedstrijd in La Liga, een winless streak - 25 wedstrijden