Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Theo Maassen stuurt peuter weg bij voorstelling: ‘Dan ben je hier echt op de verkeerde plek’

Anp 89399947

Cabaretier Theo Maassen kon zijn oren niet geloven toen hij tijdens zijn voorstelling vrijdagavond in Antwerpen een jong kindje om één van zijn grappen hoorde lachen. Hij vroeg om stilte om de situatie nader te kunnen onderzoeken en tot zijn verbijstering bleek er inderdaad een peuter van drie jaar bij zijn show aanwezig te zijn. Theo legde de voorstelling stil tot de moeder en het kind de zaal hadden verlaten.

“Ik maakte nog de opmerking: ik hoop dat we hier te maken hebben met een ernstige groeistoornis, maar nee”, zegt de 56-jarige cabaretier tegen het AD. De moeder, die haar kind op schoot had, maakte haar excuses en verliet de zaal.

Belgenmop

De hele toestand vroeg natuurlijk om een Belgenmop, en daar weet een beetje cabaretier wel raad mee… “Ik grapte nog over moppen dat Nederlanders zuinig zijn en Belgen dom. Nu ken ik een hoop intelligente Belgen, maar dit bracht het gemiddelde niveau wel heel erg naar beneden. Ik riep nog tegen haar: hier ben je op de verkeerde plek en zei dat ze haar geld kon terugvragen.” Theo’s tourmanager bood de moeder restitutie aan, maar dat aanbod sloeg ze af.

Baby in de zaal

Dit is niet de eerste keer dat ouders denken dat een voorstelling van Maassen wel een geschikt gezinsuitje is. Ooit spotte hij een baby in de zaal.

Theo Maassen zette net in Antwerpen een moeder of oma met een kind van 3 uit de zaal. #arenberg Hij had net een heerlijk groffe mop over zijn verwekking verteld. En toen hoorde je een paar keer een soort babylachje. Ik dacht dat het bij de show hoorde dat het op band stond. 1/3 pic.twitter.com/pcnrSqWpBU

— Yvonne Scherphof (@SuchFunDB) March 24, 2023