Netherlands

Tennisser Zverev laat zich niet verrassen in Parijs

Sport

3 minuten geleden Aangepast: 3 minuten geleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De Duitse tennisser Alexander Zverev heeft zich in de eerste ronde van Roland Garros niet laten verrassen door een debutant. De nummer 6 van de plaatsingslijst won in drie sets van de Oostenrijker Dennis Novak, die voor de eerste keer aan het hoofdtoernooi in Parijs deelnam. Na 2 uur en 5 minuten stond de eindstand op het scorebord: 7-5 6-2 6-4.

Zverev begon matig aan het duel met de nummer 91 van de wereld en leek met tussenstanden van 1-4 en 2-5 op weg naar verlies van de eerste set. Op karakter en kwaliteit haalde hij echter met de winst van vijf games op rij alsnog de eerste set binnen. Daarna won Zverev de tweede en derde set zonder veel problemen.

De 23-jarige Duitser kwam nooit verder dan de kwartfinales op Roland Garros. Twee weken geleden stond Zverev in de finale van de US Open. Na ruim 4 uur verloor hij van de Oostenrijker Dominic Thiem in vijf sets.

Zverev speelt in de tweede ronde op Roland Garros tegen de Amerikaan Michael Mmoh of de Fransman Pierre Hugues Herbert.

In het vrouwentoernooi beleefde Cori Gauff een succesvol debuut in het hoofdtoernooi in Parijs. De 16-jarige Amerikaanse, de nummer 51 van de wereld, klopte in de eerste ronde de Britse Johanna Konta dik: 6-3 6-3. De nummer 13 van de wereld haalde vorig jaar nog de halve finales op Roland Garros.

Gauff kwam in 2019 ook in actie op Roland Garros, maar haalde toen het hoofdtoernooi niet. In de tweede ronde speelt de getalenteerde tiener tegen de Italiaanse Martina Trevisan, die profiteerde van de opgave van haar landgenote Camila Giorgi in de tweede set (7-5 en 3-0).

Football news:

Mitryushkin op weg naar Fortuna: Duitsland is een land van goal Keepers. Ik kan hier veel leren, nieuwkomer van Fortuna Anton Mitryushkin deelde zijn emoties door zich bij een nieuwe club aan te sluiten. Ik ben blij en dankbaar om deel uit te maken van deze grote club en om de volgende stap in mijn ontwikkeling hier te kunnen zetten. Duitsland is een land van goal Keepers, dus ik weet zeker dat ik hier veel kan leren. Toen ik hier vorige week trainde, merkte ik de aangename sfeer in het team. Dus ik dacht niet twee keer na toen mij deze kans werd geboden, zei de Rus
Scott Micromini: het heeft geen zin PSG te verslaan als je niet op dezelfde manier speelt met Leipzig
Alejandro Gomez: hebben Ricica was het coronavirus, en hij viel in een depressie. Nu is alles goed met hem
Lyon wil Griezmann huren en is bereid om Barca Depay gratis te geven in het geval van een deal (Okdiario)
Bij de aanval op Bayern kan Nikolic gebruik maken van de Hoffenheim-techniek-lokkend in de druk en een lange pas naar de Alaba zone
Bayern-Loko-Utkin ' s eerste wedstrijd als commentator: verzekerde Yevgeny Mayorov, opgezet in de gang, na de terugkeer 0:5 jokte over bier
Voormalig Spartak Keeper Mitryushkin werd een speler van Fortuin