Netherlands

Ten Hag ziet Ajax weer door een fout verliezen van Liverpool

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Trainer Erik ten Hag heeft een nare smaak overgehouden aan de nederlaag van Ajax tegen Liverpool op Anfield (1-0). "Ik vond het opnieuw onnodig", zei hij vlak na de wedstrijd via een videoverbinding. "Net als vorige maand in onze thuiswedstrijd."

Ajax verloor vijf weken geleden van Liverpool (1-0) door een eigen doelpunt van Nicolás Tagliafico. Dit keer ging André Onana in de fout. De doelman verkeek zich gruwelijk op een voorzet van Neco Williams, waardoor Jones de bal voor het intikken had. "Zonde", zei Ten Hag. "Maar hij heeft ons zo vaak gered."

"We maken de kansen niet af en verliezen weer door een persoonlijke fout" , analyseerde Ten Hag. "We moeten op Europees niveau dus nog een stapje zetten. we moeten nog beter worden. Maar we weten nu ook wat ons te doen staat. We hoeven volgende week niet op twee gedachten te hinken. Winnen is het enige wat telt tegen Atalanta."

Ten Hag was het niet eens met de stelling dat zijn Braziliaanse vleugelspelers David Neres en Antony tegen vielen. "In topwedstrijden gaat het om een paar momenten", zei hij. "En Neres schiet helaas op de paal en Huntelaar kopt die voorzet van Antony in de slotfase net niet binnen. Ze waren dus wel bij die momenten betrokken."

Football news:

Nepomnyasjchy tegen het verminderen van de RPL tot 12 clubs: Rusland is niet bereid om een groot aantal fans op te offeren
Wolverhampton loan Willian Jose van Sociedad met een uitkoopoptie. Real Sociedad forward Jose Willian is dicht bij een verhuizing naar Wolverhampton. De Engelse club heeft ermee ingestemd de 29-jarige Braziliaan tot het einde van het seizoen te leasen met het recht om uit te kopen. Willian zal pas volgende week in Wolverhampton aankomen, omdat hij nog geen werkvergunning in Engeland heeft gekregen vanwege de nieuwe Brexit-voorschriften. Wolven zien de spits als vervanging voor de gewonde Raul Jimenez. Eerder berichtte men belangstelling voor Willian uit Letico. In 13 wedstrijden van het seizoen scoorde de speler 3 goals en maakte 1 assist. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
AC Milan is dicht bij het lenen van Tomori aan Chelsea met een 20+ miljoen euro buy-out optie
Spartak over fans veroordeeld voor het vechten op Euro 2016: Fedun persoonlijk hielp hen financieel
Lewandowski verbeterde het Bundesliga record door 22 goals te scoren in de eerste ronde
Flick on Bayern: ons doel is om op de top te blijven
Doelman Alcoyano heeft 10 redes in de wedstrijd tegen Real Madrid. Het meest in het seizoen onder de rivalen van Madrid