Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Telstar stunt tegen PSV en boekt eerste zege in Vrouwen Eredivisie

Door onze sportredactie

De vrouwen van Telstar hebben vrijdag voor een stunt gezorgd in de Vrouwen Eredivisie. De club boekte tegen PSV de eerste zege op het hoogste niveau: 2-0.

In het mistige Velsen-Zuid kwam de stunt van Telstar in de slotfase tot stand. Isa Gomez maakte in de zeventigste minuut de 1-0 en tien minuten later zorgde Samya Hassani voor de beslissing met de 2-0.

Telstar doet vanaf dit seizoen voor het eerst mee aan de hoogste vrouwencompetitie van Nederland. De club had in de vorige negen wedstrijden zeven keer verloren en twee keer gelijkgespeeld. Door de zege blijft de ploeg van trainer Marelle Worm laatste.

De nederlaag is een flinke domper voor PSV. De Eindhovenaren hadden zich na een dramatische start omhoog gewerkt naar de subtop, maar raken nu verder achterop bij koploper FC Twente en nummer twee Ajax.

PSV heeft na tien wedstrijden zestien punten en staan elf punten achter op Twente. De tukkers komen zondag nog in actie tegen nummer drie Fortuna Sittard. Ajax speelt dinsdag tegen PEC Zwolle. Het zijn de laatste wedstrijden in de Vrouwen Eredivisie voor de winterstop.

Stand in top Vrouwen Eredivisie

Lees meer over:

Telstar Vrouwen Eredivisie PSV Vrouwen Voetbal