Netherlands

Taxi klemgereden op A59, man uit auto getrokken

Foto: ANP

Op de A59, ter hoogte van knooppunt Zonzeel, is woensdag rond 18.20 uur een taxi klemgereden door een zwarte Porsche Cayenne met kenteken H-776-ZJ. De passagier werd uit de wagen getrokken en meegenomen. De politie vermoedt dat er sprake is van een ontvoering, laat een woordvoerster weten.

De man werd eerder op woensdag opgepikt bij het station in Helmond. Hij was donker gekleed en droeg een zwart mondkapje met een witte afdruk van een leeuw. De man had donker haar dat aan zijkanten was opgeschoren en hij droeg een donkere tas om zijn schouder. Hij is volgens de politie tussen de 25 en 35 jaar en spreekt meerdere talen. Zijn identiteit is onbekend.

Tijdens de rit is de taxi gestopt bij een Shell tankstation aan de A58 in Rijen, daar sprak het slachtoffer met een persoon of personen in een ander voertuig.

Football news:

De scharnieren kunnen komen in het begin van Barca Versus Elche. Desta heeft een spierblessure
West Ham is klaar om het contract met Moyes te verlengen. De club is de zevende in de Premier League.West Ham is vastbesloten om David Moyes als hoofdcoach te houden. Het contract van de 57-jarige Schot met de Londenaren loopt tot 30 juni 2021, met de mogelijkheid om het seizoen te verlengen. Tegelijkertijd is West Ham van plan een langetermijnovereenkomst met Moyes te ondertekenen, aldus The Guardian. Na 19 ronden nemen de hamers de zevende plaats in de Premier League in
Kovac op Golovins 2 assists: ik ben erg blij met zijn optreden
Benteke zou kunnen verhuizen van Crystal Palace naar West Brom
En-Nesiri is de eerste Sevilla speler in 81 jaar om een hattrick te scoren in 2 opeenvolgende La Liga home games
Real Madrid coach Bettoni about 4-1 met Alaves: een welverdiende overwinning. Zidane is erg blij met het spel
Benzema is ongeveer 4:1 met alavesa: een goed spel is belangrijk voor het vertrouwen. Na een zware week, Real Madrid zijn op het juiste spoor