Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Taron Egerton niet gebeld voor James Bond en vindt zichzelf ongeschikt

Door onze nieuwsredactie

Het is nog altijd niet duidelijk wie de volgende James Bond wordt. De kans dat Taron Egerton de rol op zich gaat nemen, lijkt klein. De Kingsman-acteur is nog niet gebeld en vindt zichzelf ook niet zo geschikt.

"Ik denk niet dat ik de juiste keuze ben", zegt de 33-jarige Egerton in de Britse krant The Telegraph. Volgens de acteur moet je als 007 altijd "statuesk" zijn en naar eigen zeggen heeft hij geen lichaam als een standbeeld. "Ik heb altijd geworsteld met mijn gewicht."

Volgens Egerton is het ook onbelangrijk hoe hij over de rol denkt: "Want ik kan je vertellen dat er nul telefoontjes zijn geweest", aldus de Welshe acteur.

Daniel Craig nam in 2021 met No Time To Die afscheid van de rol van de beroemde geheimagent. Een veel genoemde naam als zijn opvolger is Idris Elba, maar hij vertelde onlangs nog dat daar geen sprake van is. "Het is een compliment en een eer, maar het is niet waar."

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

James Bond Films & Series Media en Cultuur