Netherlands

Sylvie weigert joggingbroek: zelfs tijdens chemo was ik sexy

Entertainment

4 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Sylvie Meis Beeld © Getty Images

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Geen 'business on top, casual on the bottom' voor Sylvie Meis (42). De voormalig voetbalvrouw moet er niet aan denken. "Zelfs tijdens mijn chemotherapie was ik niet niet-sexy", spreekt ze zich uit in de nieuwste 'Grazia'.

Vanaf 9 december kunnen we er allemaal net zo verleidelijk bijlopen als La Meis, want dan ligt haar nieuwe lingeriecollectie in de schappen. Hoewel volgens Sylvie de juiste kleding of lingerie kan benadrukken hoe sexy iemand is, zit 'sexiness' vooral in je zelfbewustzijn. De blondine noemt het dan ook niet voor niets een 'state of mind'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zó loop jij er net zo sexy bij als Sylvie Meis in de slaapkamer

"Natuurlijk, als ik tijdens mijn chemo net vijftig keer overgegeven had, voelde ik me niet zo sexy, laat dat voorop staan. Maar ook daarin vind ik het belangrijk dat je je vrouwelijk en mooi blijft voelen", vertelt ze in het tijdschrift. "Ik zou bijna zeggen: it’s a women’s right. Daarom weiger ik ook die grote stomme joggingbroeken aan te trekken. Dat wil ik helemaal niet."

De Insta-babe met 1.4 miljoen volgers, doet in het blad ook uitgebreid verslag van de mooiste dag van haar leven. Opvallend detail: haar man Niclas had geen idee wie ze was toen ze elkaar voor het eerst zagen. "Hij wist dondersgoed dat Sylvie Meis bestond, alleen had hij die link niet gelegd", legt de presentatrice uit. "Tot de dag van vandaag zegt hij: ‘Als ik geweten had wie je was, en wat je allemaal hebt gedaan en bereikt in je leven, dan had ik nooit zo zelfbewust naast je gezeten van: ik ga je de wereld laten zien.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis onzeker: 'Weet niet of ik kerst met Damián vier'

Sylvie benoemt ook nog even kort de feestdagen, die er dit jaar onzeker uitzien voor de Duitse ster. Sylvie: "We gaan ervoor om iedereen te zien: Damián, mijn ouders, mijn broer Marcel en zijn echtgenoot. Het hangt helemaal af van de regels tegen die tijd. Bij mijn ouders in België bijvoorbeeld mag er momenteel maar één persoon op bezoek. Dan kan je al geen kerst vieren met je gezin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estavana Polman: 'Damián is een geweldige bonuszoon'

Football news:

Het voelt alsof we al 10 jaar samenwerken! Chelsea stars nam maandag afscheid van Lampard, Chelsea ging officieel uit elkaar met Frank Lampard. We hebben al een reeks gebeurtenissen beschreven die aan het ontslag voorafgingen. Ondanks geruchten over problemen binnen het team, reageerden veel spelers op Frank ' s ontslag. We hebben de belangrijkste reacties van de Chelsea sterren verzameld. Hier zijn respect, woorden van dankbaarheid en vele goede wensen
Bayern München heeft een contract getekend met voormalig Basel striker Oberlen
Barcelona is Liverpool nog zo ' n 29 miljoen euro schuldig voor de transfer van Coutinho
Lazio voelde zich onoverwinnelijk voor covid. Ze hadden kunnen vechten voor de Scudetto
Lampard is nog een slachtoffer van Russische roulette in Chelsea. Dit is Abramovich 's stijl ... Voormalig Chelsea striker Chris Sutton heeft gesproken over Frank Lampard' s ontslag als Blues manager. Chelsea heeft Roberto Di Matteo ontslagen zes maanden nadat hij hen de Heilige Graal van de Champions League won. Ze ontsloegen Carlo Ancelotti in de gang van het Goodison Park Stadion. Het jaar daarvoor nam hij de Premier League en de beker. Ze vuren Frank Lampard nu na een slechte tijd af. Dit is de meest meedogenloze van de meedogenloze clubs. 52 dagen geleden, op 5 December, leidde Chelsea de Premier League. Er zijn 49 dagen verstreken, omdat ze geen 17 wedstrijden op rij hebben verloren in alle wedstrijden. In deze tijd kwam de eigenaar van de club, Roman Abramovich, tot de conclusie dat Lampard er niet mee omging. Dit is de ultieme manifestatie van kortetermijndenken. Lampard sprak van een adem van frisse lucht en positiviteit na het verslaan van Luton in de FA Cup op zondag. En nu wordt hij weer een slachtoffer van de Russische Roulette in Chelsea. Abramovich voegde een persoonlijke noot toe door een verklaring af te leggen, iets wat hij met geen enkele andere coach heeft gedaan, en het was leuk, maar hij gaf Lampard nog steeds een schop onder zijn kont. Thomas Tuchel is onderweg en je kunt verwachten dat het eindigt in tranen. Tuchel zegt nooit Ja. Hij had ruzie met zijn voormalige werkgevers. Zijn afspraak zegt veel over Abramovich ' s houding. De Chelsea eigenaar is niet bezorgd over een lange termijn project-het gaat over winnen en het vinden van de snelste manier om het te bereiken. Hij vindt het niet erg om Tuchel aan te nemen en hem binnen 18 maanden te ontslaan als de Duitser één of twee grote trofeeën wint. Dit is Abramovich 's stijl, schreef Sutton
Karim keert terug naar Lyon, de club ligt in zijn hart. Hij kijkt naar al hun wedstrijden
Bruno Fernandes: ik ben 26 jaar oud, Ik kan niet moe zijn. Als ik nu moe was, dan op de leeftijd van 30-32 zou ik helemaal niet spelen