Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Stiekem. Coalitie ZWIJGT over Asielinstroom

Geheime Afspraak voor campagne #PS2023 - Raad van State blokkeert Spreidingswet

Kijk. Het cruiseschip in Velsen met walstroom (diesel) waar de 1000 ericvanderburgers onbeperkt mogen opscheppen aan de rijkelijk gevulde buffetten en uit delftsblauwe vaasjes mogen drinken. De deal was dat het schip tot 1 maart zou blijven, maar Eric van der Burg heeft al gevraagd of het niet wat langer kan blijven liggen, en of er nog een een paar honderd ericvanderburgers bij mogen. Want zo zijn ze bij de VVD. Het een beloven, het ander doen. Zie ook: hypotheekrente, kilometerheffing, MKB kapotmaken, "gaaf land" roepen & het vervolgens weggeven aan Brussel. Ook heel erg VVD; een referendum uitschrijven en dan niet doen wat de uitkomst is. En dat gaan ze ook in Velsen doen. De Velsenaren stemmen MASSAAL TEGEN de verlenging na 1 maart, waarna het contract gewoon verlengd wordt. En wie er iets van zegt, krijgt te maken met politici die vingers in de oren doen en LALALALA roepen. Want zo hebben ze dat met elkaar afgesproken. MOND DICHT OVER MIGRATIE DEZE CAMPAGNE. Nu alleen nog iets doen met die website van de Rijksoverheid die wekelijks de asielinstroom meldt. Hee, alweer 700.
ACTUEEL PERSALARM: Raad van State: voorstel voor spreidingswet asielzoekers te complex, vragen over uitvoerbaarheid

Asielzoekers rellen om het eten in Ierland 9gag.com/gag/a6q13yL
Honger maakt rauwe bonen zoet...

Asielzoekers rellen om de plaats van hun AZC 9gag.com/gag/aPgZPjK
Ze willen graag in de hoofdstad worden opgevangen.

Dit is niet meer vluchten uit een oorlog, dit is het paard van Troje.

Laten we 15 maart aanstaande met onze stem niet zwijgen over de asielinstroom. Stem een partij die de grenzen sluit en gaat werken aan terugkeer van asieleisers: uitgeprocedeerde asieleisers eerst, dan repatriëren asieleisers uit gebieden waar het weer rustig is, dan actieve stimulatie terugkeer voormalige asieleisers en gastarbeiders.

Na een hele (te) lange loyaliteit aan VVD gaat deze verkopert voor het eerst in zijn leven iets anders stemmen. Eigenlijk was het de vorige verkiezingen al tijd, maar ik durfde het niet aan. Nu wel spijt van.

JA21 moet het worden, in de hoop dat het niet implodeert of FVD-vormen aanneemt. Helemaal klaar met die VVD. Helaas te vaak op gestemd omdat de rest nog erger leek...

Ssst, niets zeggen over de instroom van 200.000 kanslozen per jaar die we verkopen als slechts 100.000 omdat er ook 100.000 veelal wel functionerende en belastingbetalende mensen het zinkende schip verlaten. Valt verder toch niet op, die paar arme drommels.

REAGEER OOK