Netherlands

Steenwijker breekt been bij beklimmen hek politiebureau

Een 35-jarige man uit Steenwijk heeft vrijdagochtend vroeg zijn been gebroken, toen hij probeerde over een hek van een politiebureau te klimmen. De man had ook vernielingen aangericht aan een politieauto, meldt de politie.

Agenten van het politiebureau Chasséveld werden rond 03.40 uur gewaarschuwd dat een man voor het bureau stond die 112 had gebeld. Buiten troffen zij een man aan die op de grond lag. Naast hem lag een ruitenwisser van een daar geparkeerde politieauto. Die had de man naar eigen zeggen afgebroken. Hij vertelde ook dat hij over het politievoertuig was geklommen, met de bedoeling over het hek van het politiebureau te komen. Hij was echter gevallen en had daarbij zijn been gebroken.

Waarom de man deze capriolen uithaalde, is volgens de politie onduidelijk gebleven.

Football news:

Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique
Pepe verontschuldigde zich voor de rode in de wedstrijd met Leeds: er is geen excuus voor mijn gedrag. Het spijt me zeer dat de middenvelder van Arsenal Nicolas Pepe zich verontschuldigde voor de schorsing die hij verdiende in de wedstrijd van de 9de ronde van de Premier League
Manchester City heeft een tienjarenplan voor Messi voorbereid. Na zijn carrière willen ze hem ambassadeur maken voor de club (The Times). Manchester City werkt aan de ondertekening van de Barcelona striker Lionel Messi. Volgens de Times heeft de Engelse club een tienjarenplan voor Argentinië ontwikkeld. Hij zal worden aangeboden om te spelen voor Manchester City en dan spelen voor een van de negen clubs in de City Football Group. Deze omvatten met name new York city (vs), Yokohama (Japan) en Melbourne city (Australië)
Een Prestonspeler die tweemaal de genitaliën van een tegenstander heeft aangeraakt, kan worden gediskwalificeerd voor 3 wedstrijden