Netherlands

Smartwatch voor gamers toont hartslag in livestream

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Garmin heeft een speciale smartwatch voor esporters onthuld. De Instinct Esports Edition heeft onder meer een functie om je hartslag tijdens het gamen te laten zien op een livestream.

De nieuwe smartwatch is gelijk aan de eerdere Garmin Instinct-smartwatches, maar heeft een streamingfunctie om de live hartslag te tonen in een videostream. Dat werkt met de nieuwe Garmin-software STR3AM UP, die werkt met Windows 10-pc's. Het horloge moet via Bluetooth verbonden zijn met de computer. 

Tijdens het gamen kunnen esporters ook hun stressniveau meten en analyseren. Ook is de smartwatch te gebruiken voor het bijhouden van het slaapgedrag.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Review nieuwe Fitbit-smartwatches: koop ze nog niet

"Door deze statistieken weer te geven, kunnen gamers in real-time de fysieke en mentale eisen van esports laten zien", aldus Garmin. 

De Esports Edition van de Garmin Instinct heeft dezelfde prijs als de eerdere versies van het horloge: 300 euro.  

Football news:

Neymar staat niet eens in de top 30 van Europa ' s beste spelers. Ik geloof het niet. Barca presidentskandidaat Freisha van de Braziliaanse presidentskandidaat Tony Freisha van Barcelona heeft gezegd dat hij PSG Neymar niet naar de club zal terugsturen als hij de verkiezingen wint. Ik weet zeker dat ik niet zou proberen Neymar te tekenen. Door de manier waarop hij de club verliet, en ook door zijn spel-hij staat zelfs niet in de top 30 van de beste spelers in Europa op dit moment vertelde Freisha Cadena Ser. De 28-jarige Braziliaan scoorde 2 goals en 3 goals in 5 Ligue 1 wedstrijden dit seizoen. Neymar werd verboden op Twitch. Hij draaide de stroom op het echte aantal Richarlyson (hij had 10.000 posten)
Lineker over Maradona: verreweg de beste speler van mijn generatie en waarschijnlijk de grootste voetballer aller tijden
Cocaïne nemen deed mijn tegenstanders een plezier. Hoe triest is het nu..
Mourinho on The Best: Er is een invloed van clubs in de media en mensen die beter werken achter de schermen
Alderweireld zal 2-4 weken missen, Lamela kan volgende
Maradona stierf aan een hartstilstand (Clarin)
Diego Costa zal niet spelen met Lokomotiv als gevolg van diepe veneuze trombose in zijn rechterbeen