Netherlands

Slapend stel in auto opgepakt na 24 keer tanken zonder te betalen

Agenten maakten het Poolse stel wakker waarna ze in een cel bij konden tanken (foto: politie).
Agenten maakten het Poolse stel wakker waarna ze in een cel bij konden tanken (foto: politie).

Een vrouw en een man uit Polen zijn woensdagochtend aangehouden in Etten-Leur, omdat ze ervan worden verdacht dat ze 24 keer met hun auto hebben getankt zonder te betalen. Ze lagen te slapen in een auto die al enkele dagen op het Vincent van Goghplein stond. Uit registraties in politiecomputers bleek dat met deze wagen 24 maal illegaal de tank was volgegooid.

De verdachten zijn 28 en 32 jaar oud en werden rond half negen opgepakt. Nadat agenten hen wakker hadden gemaakt, vertelden ze in gebrekkig Engels dat ze dakloos waren. Het paspoort van de man lag volgens hem als onderpand bij een garage waar zijn autoband werd gerepareerd. Hij werd emotioneel en gaf direct toe dat hij enkele keren getankt had zonder te betalen.

De vrouw was, zo blijkt uit onderzoek, hierbij in elk geval één keer bij aanwezig. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om beide personen aan te houden. Ze zitten vast en kunnen nu in een cel verder gaan slapen.

De wagen waarin ze lagen was een blauwkleurige Chevrolet met een Pools kenteken. De recherche is een onderzoek begonnen en zal hierbij ook diverse camerabeelden bekijken.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...

Football news:

Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets
Liverpool leidt de Premier League, voor City, Chelsea, Manchester United en Everton met 1 punt. Brighton hebben een spel in reserve
Simeone op 0:1 met Alaves: Atletico was niet snel genoeg. De tegenstander verdiende om te winnen
Gibraltar speelt al in de Conference League, maar de RPL clubs niet. Hoe is dit gebeurd?