Netherlands

Slachtoffer van heftig conflict in Vught heeft zich nog steeds niet gemeld

Het slachtoffer van een heftige ruzie aan de Wederiksingel in Vught zaterdagmiddag heeft zich nog altijd niet gemeld. Dat meldt de politie zondag. Bij het conflict zijn mogelijk schoten gelost. Drie mannen werden zaterdag aangehouden.

Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Ron Vorstermans

De drie mannen werden op de A12 opgepakt na een korte achtervolging op de snelweg. Even daarvoor zouden ze betrokken zijn geweest aan de Wederiksingel waarover nog veel onduidelijkheid bestaat. Toen agenten ter plaatse kwamen was er niemand meer aanwezig.

Signalement
De verdachten komen allemaal uit Den Haag. Twee mannen zijn 23 jaar oud, de andere verdachte is 21 jaar oud. De politie is nog altijd op zoek naar het slachtoffer, van wie in elk geval duidelijk is dat hij tijdens het conflict gewond is geraakt en in het gezicht is geslagen.

Het gaat volgens de politie om een jongeman van begin 20, met een licht getinte huidskleur in een donker trainingspak met blauwe tinten. Hij liep gewond door de straat. Wie hem heeft zien lopen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...

Football news:

Watzke op Holand ' s vertrek: voor het begin van het seizoen zeiden ze dat Hij ons zeker zou verlaten, maar hij is nog steeds hier
Roy Keane: Tottenham was zo slecht tegen Chelsea dat ik het niet kon geloven. Spelers willen zich niet verdedigen
Ancelotti over het WK om de 2 jaar: laten we het elk jaar houden, want dit is het geval
Ronaldo verloor 288.000 euro als gevolg van de fraude van een reisbureau met de creditcards van de speler
Ben je blij met de terugkeer van Glushakov en Dzyuba naar het Nederlands team?
Juventus is al net als Allegri ' s team zonder de bal, maar heeft helemaal geen andere modi. Milaan nog steeds gestraft voor deze
CSKA en Spartak sluiten de 8e ronde af. Wie zal de Moskou derby winnen?